a sąsiadom zatyczki do uszu dać w prezencie
Nie rozumieja że dziewczyna utalentowana
Moderator: Estraven

iwona_35 pisze:wiem że jestem paskudna ,ale zgadzam się z CotoMa pospiewajcie razem a może do''Szansy na sukces'' traficie...jak by co będe na was głosować.
a sąsiadom zatyczki do uszu dać w prezencie![]()
Nie rozumieja że dziewczyna utalentowana

pisiokot pisze:Femko, ja Cię rozumiem kochana :D
Mnie wystarczy jedynie wspomnienie mojego pierwszego tymczasa, który spędził u nas osiem dni, i szczególnie dłuuugich, wyjących, miauczących, zawodzących, wściekle bieganych i drapanych upiornych nocy(tylko tyle wytrzymaliśmy, TŻ, ja i koty).
ani jednej nocy nie przespałam, moje koty poddenerwowane jego obecnością i zachowaniem, mimo, że zazwyczaj spokojne jak aniołki, warczały na siebie, tłukły się, ganiały i polowały na intruza
matko z córką brrrrrrrrrrr
masakra
do tej pory na samo wspomnienie skóra mi cierpnie

Femka pisze:
Czy to najlepsza droga do alkoholizmu? Hmmm, do czego prowadzi zakocenie

Femka pisze:Czy to najlepsza droga do alkoholizmu? Hmmm, do czego prowadzi zakocenie
ciesz się, że tylko Milusia śpiewa, bo jakby tak piały wszystkie, musiałabyś zwiększyć dawkę "znieczulacza"

Przyznam, że to było od początku moje marzenie: od chwili, gdy wybuchło wielkie uczucie Koralisia i Zosi, Femcia była na uboczu, wydawało mi się, że czuła się trochę samotnie. A tu proszę: jak Milusia siedzi w swoim koszyczku, Femcia podchodzi coraz bliżej, a dzisiaj nawet puknęły się noskami i to zupełnie bez żadnych syków
idę, a tam widok taki: otwarte opakowanie śmietanki kremowej leży na podłodze, obok Milusia (prawdopodobnie sprawca zdarzenia
Biedactwo nie zdążyła uciec jak zwykle
Mam w domu trzeciego złodzieja (Koraliś brzydzi się takimi praktykami).

Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 414 gości