ale Czekuniu, nie żartuj sobie... Ty - olewaczką podłóg ? mam jednego Obszczymura i czasem mam ochotę obedrzeć go ze skóry, nie pozwól, żeby i Ciebie spotkał podobny los
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
zapomniały??! specjalnie nie podbijamy, żeby przypadkiem nikt, poza Tobą Agnes , Czeko nie zechciał
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Wczoraj byłam z wizytą u Czekuni (właściwie u Agnes ) Nasza królewna ma się dobrze, wygląda jak pączek w masle Futerko jedwabiste, boczki okrąglutkie. Pozwoliła sie chwilke potrzymac na rękach i nawet obciąć pazurki z należytym szacunkiem oczywiście.
mina tej ostatniej roślinki mnie powaliła a Czekuś - jaki to balsam dla duszy zobaczyć swojego ukochanego Pączusia po tak długiej przerwie