Po prostu cudo

Uwielbiam czarne koty...
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
malkavianka pisze:Cudo!Po prostu CUDO!
![]()
mircea - przepraszam, ale po 1 widziałam w drugim wątku, że jakiś tymczasek się znalazł
malkavianka pisze:mircea - a na jakiej podstawie wg. Ciebie powinnam podjąć decyzję? Jedna i druga kotka z charakteru, które opisujecie mi pasuje. Jedna i druga jest w nieprzyjemnej sytuacji. Jedyne co mogło jakoś mi pomóc w podjęciu decyzji to zdjęcia. Przepraszam, bo wiem, że rozbudziłam nadzieję, a teraz się wycofuję. Rozumiem żal, ale jednak to kotka jest tu istotna (jedna i druga), a nie właściciele.
malkavianka pisze:To jest Twoje kryterium. Naprawdę nie chcę teraz się kłócić o to, bo bez sensu. Taką podjęłam decyzję i proszę, naprawdę nie chcę mieć z tego powodu wyrzutów.
mircea pisze:A co do działalności jopop: z całym szacunkiem dla jopop i Jej działalności, ale nie licytujmy się w ten sposób, że tylko dlatego, że ktoś pomaga setce kotów, to ten jeden dziko żyjący, któremu nie ma kto pomóc ma być na straconej pozycji Tak jak już pisałam wcześniej - tego typu licytacje mnie po prostu irytują
mircea pisze:Swoją drogą: może to zabrzmi brutalnie, ale na zdjęciach kot to kot - nie rozumiem takiej egzaltacji typu: zakochałam się po obejrzeniu paru fotek![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości