Golasek-mamy imię i nowego kolege

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 18, 2007 8:59

No popatrzcie, popatrzcie ... Jakie to cudowne wiesci płyna od Naszej Bechet :) .... Po prostu super dokocenie ..... A na miłość Loli i Golaska jeszcze przyjdzie czas , bo z tego co wnioskuję "do zakochania jeden krok" ;) A nie mówiłam, że będzie już z górki ....... ??
Obrazek

KaśkaGM

Od: Pon lis 21, 2005 14:13

Post » Pt maja 18, 2007 9:04

Super wieści :D
a zdjęciaaaaaa będąąąą :?: :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt maja 18, 2007 9:19

Postaram się coś zrobić w weekend, bo na razie Młody ucieka przed aparatem :wink:
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Pt maja 18, 2007 9:23

Loli to sie medal nalezy. Calkiem serio.Probowalam sobie wczoraj wyobrazic jakby Chester zareagowal na nowego kota ....nie wyszlo mi.
Asiu, skoro aklimatyzacja tak sprawnie przebiega, to chyba czasu juz na jakies zdjecia??? Jak juz Lysy przestanie byc Lysy, to milo bedzie porownac))
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Pt maja 18, 2007 9:30

Pysznie dobre wiadomości :ok:

A dla Loli faktycznie medal.

Jak znam naszą Zeldę vel Smoka, to też czarno widzę nowego kota ... :roll:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt maja 18, 2007 9:38

Lola zwyczajnie tęskniła za towarzystwem, niby stosunki chłodne, ale jednak zawsze jakieś futro pod łapką było :lol: Niewiarygodne za to dla mnie jest to, że Młody bawi się myszką 8O Przecież to działkowy dzikus niby był, prawda? Otis do tej pory nie lubi i nie umie się bawić, a to syjamowaty, co podobno we krwi mają wybryki :? Bechet, za twoje dobre serducho fantastyczny kot do Ciebie trafił...i coś jakoś coraz rzadziej wspominasz, że na tymczasowo :twisted:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt maja 18, 2007 9:49

izaA pisze:...i coś jakoś coraz rzadziej wspominasz, że na tymczasowo :twisted:

Jeszcze na ten temat nie rozmawialiśmy, ale coś mi się widzi, że taki z nas tymczas jak z koziej doopy trąba :roll:
ObrazekObrazek

bechet

Post » Pt maja 18, 2007 9:59

bechet pisze:

Jeszcze na ten temat nie rozmawialiśmy, ale coś mi się widzi, że taki z nas tymczas jak z koziej doopy trąba :roll:

Skąd ja to znam.... :wink: :roll:
Obrazek

ona szalona

Od: Czw mar 24, 2005 12:45

Post » Pt maja 18, 2007 10:18

bechet pisze:

Dlatego ja nawet nie próbuję :oops: inna sprawa, że rozsądek podpowiada mi, że i tak nasze stado jest dość liczne :lol:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt maja 18, 2007 11:05

Bechet, miód na skołatane serce od rana mi lejesz :D
a dla Loli medal a'la Szarik - proponuję dużą porcję wołowinki ;) :D
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt maja 18, 2007 13:38

bechet pisze:Postaram się coś zrobić w weekend, bo na razie Młody ucieka przed aparatem :wink:

Przed aparatem?? - hy hy :twisted:
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Pt maja 18, 2007 14:54

mircea pisze:
bechet pisze:Postaram się coś zrobić w weekend, bo na razie Młody ucieka przed aparatem :wink:

No dobra, RÓWNIEŻ przed aparatem :twisted:
ObrazekObrazek

bechet

Post » Pt maja 18, 2007 18:12

bechet pisze:
mircea pisze:

No dobra, RÓWNIEŻ przed aparatem :twisted:

No to niech w końcu przestanie uciekać i da się obfocić :)
A może on się po prostu wstydzi, że taki łysy i niewyjściowy jest teraz? :roll:
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Sob maja 19, 2007 6:15

Jak minela nocka?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob maja 19, 2007 7:12

Nocka minęła w miarę dobrze, tylko Młody ciągle strasznie w nocy zawodzi. Chodzi po całym mieszkaniu i miauczy non stop, z krótkimi przerwami na sen (własny i nasz :twisted: ). Niewyspani jesteśmy kosmicznie.
Tż poszedł półprzytomny do pracy, ja zaraz się wybieram.
Mam nadzieję, ze chłopakowi niebawem minie to zachowanie, bo nie wyrobimy :wink:
Poza tym wszystko w jak najlepszym porządku. W stosunku do nas jest coraz mniej przestraszony. Z Lolą układy ok- koty często bawią się w berka i inne takie...Tylko przy jedzeniu zaczyna się "walka o byt", małolat, jak to dzikie koty, nie rozumie, ze to co dostał w misce jest dla niego, a w misce Loli nie. Za wszelką cenę stara się zjeść jak najwięcej i jak najszybciej, wiec musimy pilnować. Ale mam nadzieję, że za jakiś czas nauczy się, ze jedzenia już nie zabraknie i nie trzeba pochłaniać go w takich ilościach.
Teraz Młody najedzony po śniadaniu bawi się na przemian myszką i własnym ogonem, a Lola go obserwuje 8) Zdjęcia kiepskie, bo kić jeszcze się nie oswoił z aparatem i trza cykać migusiem, a poza tym mój pracowy aparat robi dobre zdjęcia tylko przy naturalnym świetle :wink:

Siem bawiem :D

ObrazekObrazek

Posprzątałem w swojej kuwecie :wink:

Obrazek

A to moja kumpelka Lola. Niezła laska, nie? 8)

Obrazek
ObrazekObrazek

bechet

[poprzednia][następna]