***100% BIAŁY KOCUR ICE-T u Hippies na zawsze :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 17, 2007 21:57

tak mi przykro ..... :placz:
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Wto cze 05, 2007 19:26

Florida, minęło już trochę czasu, mam pytanie czy nikt nie szukał Kacpra ? To taki kochany kot, za nic w świecie go nie oddam, z resztą on też nas polubił i nie zamierza sie gdziekolwiek wybierać. Pytam tak dlatego że widać po jego zachowaniu że jest domowym kotem, powiem że nawet bardziej cywilizowanym niż moja kocica. Mogę się domyślać że jeżeli go ktoś wyrzucił to mogło to być podyktowane jego nocnymi wybrykami :twisted: i tym że jak się z nim bawi to potrafi nawet całkiem mocno ugryść :twisted: Oczywiście nie złośliwe, tak chyba nie wie że to boli. Kacper boi się wysokości, nie wskakuje na szafy, na drapkak długo się czaił żeby wskoczyć na samą górę. Śpi ze mną, tzn na moich nogach. W nocy potrafi się obudzić i tak jakoś zamiałczeć prosząc o to by pokazać że sie go mocno kocha. Prosi o głaskanie i mizianie. Musi przeżywać jakieś rozstanie. :? W domu jak wracam z pracy to nie odstępują mnie na krok. Jak jestem zmęczona i kładę się do łóżka i przykrywam głowę kołdrą to wskakuje na łóżko i tak długo depta po łóżku aż wyjmę głowę na zewnątrz. :lol: No a wtedy jest taki dumny i szczśliwy :twisted:

Hippies

Od: Śro mar 28, 2007 18:58

Post » Wto cze 05, 2007 19:41

A to nowe fotki moich kochanych, śpiących Aniołków:

Obrazek,Obrazek

Hippies

Post » Wto cze 05, 2007 23:49

Obrazek jakie noski rózowe śliczne moje :1luvu:
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Wto lip 10, 2007 20:36

Ooooo widzę że już o nas zapomieliście :(

Chciałam tylko napisać że Kacper ma się bardzo dobrze :D nawet zaakceptował nowego domownika :D nie było łatwo ale na razie mają pakt o nieagresji :twisted: , Więcej informacji na dogo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69267
Kacper: Obrazek Selene: Obrazek

Hippies

[poprzednia]