i oby mnie moje wiedzmowate przeczucie w tym wypadku nie zawiodlo

Wiecej zdjec Frey prosze

Moderator: Estraven
mokkunia pisze:Georg-inia widziała Helgę u mnie na rękach, ale nie wiem czemu nie chciała jej ponosić troszku
:
mokkunia pisze:Dostało mi się
Że tylko piszę, że Helga to zołza, a nie napisałam, że ona do ludzi kochana jest. Że na rękach daje się nosić, przytulać, miziać nawet po brzuszku, że mruczy, rozciąga się cała do głaskania. Że do ludzi nie jest agresywna.
Georg-inia widziała Helgę u mnie na rękach, ale nie wiem czemu nie chciała jej ponosić troszku
Helga ma swoje ogłoszenia adopcyjne. Dziękuję Gośce_bs za nieustającą i ciągłą pomoc w ogłoszeniowym ataku na internet
Na razie szukamy dla Tiffaniedomku bez kotów, napisałam, że najprawdopodobniej ze względu na jej instynkt macierzyński jest bojowo do innych kotów nastawiona, ale że po oddaniu Freyi i sterylce może się zmienić na kociolubą
Ja w to wierzę
pisiokot pisze:mokkunia pisze:Georg-inia widziała Helgę u mnie na rękach, ale nie wiem czemu nie chciała jej ponosić troszku
:
pisiokot pisze:Już dziewczyny z domu eksmitują![]()
buuu
mokkunia pisze:Cioci Gośce dziękujemy za ogłoszenia![]()
Cioci Elfridzie za Feliweya![]()
Helga pokazała dziś znowu jaka jest w stosunku do innych kotów - było testowe wypuszczenie
Mam nadzieję, że ten Feliway na nią zadziała, podłączyliśmy go od razu w łazience. Myślę też cały czas o tym, czy wydanie Freyi ją zmieni, czy sterylka pomoże.
Niestety bezpłatny termin mamy na 06 czerwca dopiero, a na płatną niestety nie możemy sobie pozwolić.
Żal mi Helgi strasznie, że musi mieszkać w łazience
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 199 gości