A swoją drogą po po takich przejściach też bym w kątku siedziała
Moderator: Estraven
Blusik pisze:Qrde może po polskiemu nie gada
A swoją drogą po po takich przejściach też bym w kątku siedziała

Blusik pisze:Kota się denerwuje, a Ty to chyba już w lekkim dygocie jesteś
Trzymaj się Mała

skaskaNH pisze:A moze poza klatke gdzies siknela?![]()
Poza tym pelna podziwu jestem, jak ty dzikiego kota do konsumpcji antybiotyku namowilas?

dakota pisze:Szara od kilku dni znowu pojawia się na naszym podwórku
dobrze wygląda
efekt łapanki i sterylizacji widać wyraźnie - muszę odejść na trzy metry, dopiero wówczas porywa mięso i ucieka ze zdobyczą w krzaki
z tacki zje tylko wówczas, gdy jestem na dobry rzut beretem, wcześniej mogłam przykucnąć jakiś metr dalej
kocha nas![]()
![]()
varia pisze:dakota pisze:Szara od kilku dni znowu pojawia się na naszym podwórku
dobrze wygląda
efekt łapanki i sterylizacji widać wyraźnie - muszę odejść na trzy metry, dopiero wówczas porywa mięso i ucieka ze zdobyczą w krzaki
z tacki zje tylko wówczas, gdy jestem na dobry rzut beretem, wcześniej mogłam przykucnąć jakiś metr dalej
kocha nas![]()
![]()
No poznała się na Was przecież, co się jej dziwić.

dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:Szara od kilku dni znowu pojawia się na naszym podwórku
dobrze wygląda
kocha nas![]()
![]()
chcesz też mnie poznać?
Blusik pisze:dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:Szara od kilku dni znowu pojawia się na naszym podwórku
dobrze wygląda
kocha nas![]()
![]()
chcesz też mnie poznać?
Varia jest sadystką, a nie masochistką
Ale mozesz zostac zamknieta w klatce w Dakotowej łazience...varia pisze:Blusik pisze:dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:Szara od kilku dni znowu pojawia się na naszym podwórku
dobrze wygląda
kocha nas![]()
![]()
chcesz też mnie poznać?
Varia jest sadystką, a nie masochistką
Ale jestem otwarta na nowe doznania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: bpolinski33, jolabuk5, puszatek, sebans i 89 gości