Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
wilczycam pisze:XAgaX.....mi też się to wydaje podejrzane, że jest jeden....ale oni mi w życiu nie powiedzą jak było naprawdę. Mówię Ci.... brak słów. Poprzedni miot poszedł w ...... nie wiem nawet bo nie chcą ze mną rozmawiać na ten temat. Powiedziałam, że załatwię talon na tę kotkę....tylko, że kotka po sterylce musi chodzić w kaftaniku i siedzieć w domu a kto tam bedzie się tym przejmował!?!?!? Musiałabym ją wziąć do siebie ale to półdziki kot. Zostaja tabletki.....ale nie jestem pewna, czy będą je podawać tak jak trzeba. No kosmos. Dla mnie to wykańczalnia dla zwierząt. A wiecie jakie oczy zrobili jak im powiedziałam, ze kot może dożyć 20 lat a 10 to dla niego norma???? Jak pięć złotych!! Nie wiedzieli ze kot tyle dożywa bo u nich nie dożył żaden!!!
Ale co tam.....takie są realia na wsi. Ja tylko gadam i uświadamiam a oni uciekają jak zaczyna się temat.
wilczycam pisze:XAgaX.....mi też się to wydaje podejrzane, że jest jeden....ale oni mi w życiu nie powiedzą jak było naprawdę. Mówię Ci.... brak słów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości