Wątek Gosposi czyli Prezydenta- Rezydenta !!!!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 09, 2007 7:52

Ja jestem wielką fanką piękności w koloratce :wink: A rudawe noski są całuśne- wiem bo mam trzy takie :lol: W ogóle to Gosposia ma strasznie podobną buzię do mojej Yenny.... Może to siostrzyczki są? :wink:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Czw maja 10, 2007 7:59

A co tu tak cichutko? Ja siadam odrywając się od ciężkiej pracy umysłowej, myślę sobie- Gosposina buzia mnie zrelaksuje a tu co? Cisza !!!! :evil: Chyba musicie zrobić Pięknej więcej zdjęć i mi wydzielać po jednym :wink: I poproszę koniecznie o takie z piłeczką :oops:

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?

Slonko_Łódź

Post » Czw maja 10, 2007 11:56

Proszę bardzo: jest zdjęcie Gosposi podczes zabawy, co prawda bez piłeczki, ale też ładne ;)

Obrazek
Obrazek

Akineko

Od: Pt wrz 23, 2005 10:20

Post » Pt maja 11, 2007 8:50

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ona jest do zacałowania po prostu :) I mogłaby spokojnie być siostrą naszej Yenny- zobaczcie:

Akineko pisze:zdjęcie Gosposi
i Yenny
ObrazekObrazek

Te oczy... Ta mina.... Te usta.... A Yenna to oczko w głowie wszystkich :) Jako jedyna dostaje wszystko o co tylko poprosi.... To nasz Klopsik, Pyza.... Sam miód :) A jak patrzę na Gosposię to widzę Yennę :lol:

Slonko_Łódź

Post » Pt maja 11, 2007 12:56

Nio, faktycznie podobne :D
Tyle, że Yenna bardziej puchata jest chyba :roll:
Ale pynie mają identyczne i minki też ;) :lol:
Obrazek

Akineko

Post » Sob maja 12, 2007 14:35

Dzisiaj będzie więcej zdjęć :)

Gosposia zgodnie żyje z innymi kotkami: tutaj przy wspólnym posiłku
Obrazek Obrazek mniam, mniam...Obrazek

Po jedzeniu trzeba się umyć ;) Obrazek Obrazek Obrazek

:D śliczna, dobrze wychowana kotka, prawda?
Obrazek

Akineko

Post » Nie maja 13, 2007 13:42

czy Gosposia ma ogłoszenie na allegro? a jeśli nie, czy chciałaby takie ogłoszenie?
gdzie ma ogłoszenia? bo mogę wrzucić na alegratkę i na kup-sprzedaj.

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Nie maja 13, 2007 14:36

Puss- wrzucaj wszędzie gdzie się da :) Nie zaszkodzi na pewno :) A Gosposia to taki cud..... W końcu ktoś MUSI się w Niej zakochać tak jak ja :lol:

Akineko- bardzo dziękuję za zdjęcia :lol: Ona jest po prostu boska :1luvu: Rozwaliło mnie zupełnie zdjęcie "bufetowe" gdzie stoi na drapaczku i wyjada z talerzyka :wink: Obrazek
Nie wepchnie się jak moje potffory tylko tak grzecznie i delikatnie :) A Yenna nie jest już bardziej puchata ("puszysta" za to owszem ale pracujemy nad figurą :evil: ). Zaczął się sezon balkonowy i "puchatość" została na podłodze, kanapie, telewizorze, ubraniach, blatach.... Słowem kłaki wszędzie :lol: A nawet gdyby była ruda i długowłosa to i tak będą podobne- Ona robią takie same minki :lol: Strasznie chciałabym Ją poznać osobiście.... Jak zakończę sesję (System Eliminacji Studentów Jest Aktywny- SESJA) to chyba się wybiorę ... :roll: No chyba, że już Gosposia będzie w nowym domku- tylko to mnie może powstrzymać :evil: Walczyć jest zatem o co- wiecie co to znaczy "la piovra w stolycy" :strach: :strach: :strach: :wink:

Slonko_Łódź

Post » Pon maja 14, 2007 6:08

A jak już gdzieś wrzucisz Puss to ja poproszę linka :lol: (wstawię sobie do podpisu :wink: ). Gosposia to moja ukochana kotka :wink:

Slonko_Łódź

Post » Pon maja 14, 2007 10:00

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pon maja 14, 2007 15:27

Tylko patrzeć jak się do gosposi kolejka zacznie ustawiać :D

hm... dla przypomnienia może wkleję link z warunkami adopcyjnymi:
http://www.bezpiecznaprzystan.org.pl/ad ... r_adop.htm

Gosposia nie jest kotką-chytruską ;) chętnie dzieli się z innymi kotami swoją poduszką: Obrazek
A jakie słodkie minki robi podczas snu :1luvu: i jak się przytula! Jest po prostu idealna na dokocenie :)
Obrazek
Obrazek

Akineko

Post » Wto maja 15, 2007 5:53

Dziękuję Puss!!!! :1luvu: :dance: Ja już sobie wstawiłam Piękność :) Ona jest taka słodka :1luvu: Jak się przytula ślicznie (moje tak nie śpią :( ) Napatrzeć się nie można..... Wcale się nie zdziwię jak nie tylko kolejki się zaczną ustawiać ale też chętni będą toczyć pojedynki na łopatki z kuwet..... (już to z Mikeszem przerabialiśmy :wink: I niekoniecznie musi wygrać największa łopatka :lol: Ale i tak chętnie bym taki pojedynek obejrzała :wink: Jak ktoś będzie bardzo waleczny to może i na dwupak zasłuży i będzie w domu oglądał takie obrazki z poduszki :wink:

Slonko_Łódź

Post » Wto maja 15, 2007 16:25

I gdzie ta kolejka? :evil: :evil: :evil: Ustawiać się grzecznie bo nie ma co liczyć na bilety od koników- tylko w przedsprzedaży dostępne :lol:

A czy w wolnej chwili ktoś mi opowie historię Gosposi od początku? Od tego początku, którego tu nie ma..... Jak Ona trafiła do Maryli? Jak to się wszystko zaczęło? Bo ja nie pamiętam.... Albo nie czytałam wcale (pewnie to drugie bo zdjęcie Gosposi w podpisie Maryli to było pierwsze co pamiętam z forum więc już u Niej była....)

Slonko_Łódź

Post » Wto maja 15, 2007 20:31

Slonko, Gosposia jest z tego wątku: :(
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=25 ... sc&start=0

troche on długi, bo się odbywał na żywo
w skrócie: przyjechała do mnie przywieziona o północy przez Bonifacego po śmierci swojej opiekunki, która utopiła się w studni
to było ponad 2 lata temu a w mojej pamięci wciąż żywe
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro maja 16, 2007 8:05

O Matko..... Ależ przerażająca historia...... Czytam i aż mi się łzy kręcą..... Muszę zrobić przerwę sobie chyba i wyjść.... Nie dziwię Ci się Marylu, że takie przeżycia ciągle są świeże.... I dziękuję Ci za Gosposię..... Mam do Niej taką straszną słabość..... Zresztą jak można nie mieć- wystarczy na Nią spojrzeć.... Ona powinna mieć tą swoją atłasową poduszkę na swojej własnej kanapie w swoim własnym domku..... Już Jej wystarczy doświadczeń życiowych..... Miała i tak szczęście, że trafiła na swojej drodze na takie osoby jak Maryla i Ania Wydra.... Ale wiecie- swój Duży to co innego.....

Slonko_Łódź

[poprzednia][następna]