Wystawa Łódź 12-13 maj ( FIFe) - tytuł Zwycięzca Polski !!!

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Nie maja 13, 2007 21:11

no jak to otrzywiście PER, jest Zwycięzcą Polski..............też :lol:
Obrazek

BartolloMeo

Od: Wto wrz 20, 2005 21:11

Post » Nie maja 13, 2007 21:22

dodam do mojej wypowiedzi jeszcze jedno, bo mogłabym niechcący zranić, a tego nie chcę, oprócz próbek karmy royal i reklamy lini lotniczych lot miłą niespodzianką był kubek ręcznie malowany z napisem forum.miau.pl i książka z podpisem autora - wydaje mi się, że to miły i przyjemny pomysł - przepraszam jeśli kogoś zraniłam moją obecną i poprzednią wypowiedzią :oops: ale takiego rodzaju uwagi chyba są cenne

Foxik

Od: Pon sty 22, 2007 19:49

Post » Nie maja 13, 2007 22:41

Foxik pisze: miłą niespodzianką był kubek ręcznie malowany z napisem forum.miau.pl

Foxik, kubki z logo miau na kocim bazarku, skąd kasa przeznaczona jest na kocie biedy, osiągają ceny do 40 złotych.. :twisted:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Nie maja 13, 2007 23:48

Kilka zdjęć z wystawy w Łodzi :http://koty.wystawy.e-hodowla.eu/
W niedzielę Zwycięzca Polski kat I to IC Darling Stan -Bor *PL

Ewa02

Od: Pt paź 15, 2004 20:48

Post » Pon maja 14, 2007 6:37

Galeria klatek ludowych ;)

Mam nadzieję, że znalazłam wszystkie, ale mogłam coś przegapić. Małe fotki po kliknięciu powiększą się, oryginały są naprawdę duże.

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał

Obrazek
oryginał
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Pon maja 14, 2007 8:39

aamms pisze:
Foxik pisze: miłą niespodzianką był kubek ręcznie malowany z napisem forum.miau.pl

Foxik, kubki z logo miau na kocim bazarku, skąd kasa przeznaczona jest na kocie biedy, osiągają ceny do 40 złotych.. :twisted:

i właśnie dlatego jest to miła i fajna niespodzianka

to zdjęcie klatki z czerwonym daszkiem - super pomysł, bardzo mi się podoba,

Foxik

Post » Pon maja 14, 2007 9:06

Astry debiut udany :D
Ciesze sie, choc nie mielismy szczescia w porownaniu i przegralismy z cudna bardzo ekstremalna korniszka, a w niedziele z malym sfinksem, ktory w oba dni wygral BIS

Astra zostala pochwalona za piekny kolor oczu, glowe, futro - kolor, strukture i dlugosc, bardzo sie podobala, natomiast musi jeszcze dorosnac by nabrac kraglejszych ksztaltow. Ciesze sie, bo to na czym mi zalezalo juz w tym kocie mam, na reszte potrzeba czasu :biggrin:

391. Hermiona - 0,1 DOM 14 1 ,NOM BIS ,BOS 1 ,NOM BIS ,BOS
i dodatkowo w niedziele najlepsza kotka domowa wystawy specjalistycznej :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Moja niunia byla bardzo dzielna choc czasem miala odmienna zdanie co do pozycji wystawowej. Preferowala - tylkiem do sedziego i z lebkiem schowanym pod moja pache :biggrin:
az sedzia skwitowal ja "mummy's girl" :biggrin:

nasza folkowa klatka

Obrazek

Obrazek

Hermiona w BISie

Obrazek

Obrazek

te panie wygraly konkurs na stroj :biggrin:

drugie miejsce zajeli KRAKOWIACY tata i synek - rowniez pieknie wystrojeni
maly dzielnie pomagal na ringu :D

Obrazek
zdjecia autorstwa Ewy Kozłowskiej

Mam nadzieje, ze wystawcy zadowoleni, wlozylismy bardzo duzo pracy w przygotowania.
Nagrody fajne, piekne rozety i dyplomy dla wszystkich domowych kotow, fajny klimat folkowy.
Pewnie wiele jeszcze mozna poprawic, ale mam nadzieje, ze i tak bylo fajnie.

i zdaje mi sie, ze nagrody za wystroj klatki az tak kiepskie nie byly :wink:
i byla piekna rozeta...
pamietam inne wystawy, gdzie nawet za BOS w specjalistycznej nie bylo ani rozetky, ani dyplomu, ani zadnej innej nagrody i wydaje mi sie, ze u nas nagrodzeni jednak byli zadowoleni.
Natomista to, ze ktos wlozyl mnostwo pracy w przygotowanie pieknej klatki czy stroju , to super - dzieki temu bylo tak fajnie i chyba nie o nagrody w tym chodzilo :roll:
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Pon maja 14, 2007 9:09

Foxik pisze:nie zdziwcie się jak następnym razem ludzię będą mieli gdzieś konkurs jak wybór najlepszej klatki w stytu regionalnym, konkurs dobrze się zapowiadał, muszę przyznać, że co niektórzy mieli orginalne i zaskakujące pomysły, ale niestety nagrody ......... ja osobiście uważam, że szkoda zachodu, przepraszam jeśli kogoś uraziłam za swoje zdanie na ten temat, ale takie jest moje odczucie. Pomysły były naprawdę ciekawe i widać było włozone w to serce, uważam że wyróżnione zostały najpiękniejsze klatki, ale dziwnie się poczułam widząc nagrodę pewnej osoby, żadnego pucharu, medalu, rozety, nawet BIS był wyjątkowo bogoty, a tu taki głośny konkurs najlepsza klatka w stylu ludowym i co?

byly piekne rozety Specjal

pomoz znalezc sponsorow nastepnym razem :roll: , beda bogatsze nagrody.
kazdy wystawca otrzymal na wstepie zwirek, karme i mleko dla kota - moze nastepnym razem beda drapaki KAtzen Deko :wink:
Obrazek

O-l-g-a

Post » Pon maja 14, 2007 9:36

Zdaję sobie z tego sprawę, że przygotowania to dużo pracy i cieszę się że było tak miło i i super, niektórzy nawet w strojach ludowych, te Pani miałey super buty !!!!

O-l-g-a napisała: " i zdaje mi sie, ze nagrody za wystroj klatki az tak kiepskie nie byly :wink: i byla piekna rozeta... "

właśnie nie były kiepskie, ja jestem bardzo zadowolona, ale wydaje mi się że brakło takiej nagrody jak właśnie rozeta, piszesz że była rozeta jaka rozeta? Rozeta byłaby ostatnim muśnięciem i przepięknym dodatkiem dla zwycięskiej klatki

O-l-g-a napisała: " Natomista to, ze ktos wlozyl mnostwo pracy w przygotowanie pieknej klatki czy stroju , to super - dzieki temu bylo tak fajnie i chyba nie o nagrody w tym chodzilo"

zgadzam się z tym zupełnie, więc jeśli ktoś po nocach nie śpi i dzierka na szydełku to nawet docenienie jego klatki jest naprawdę miłe i tak było, ale w tym wszystkim brakło tego czegoś ..... zawieszenia na niej rozety, wszystko inne super, fajnie miło, extra zabawa ale ja osobiście poczułam się jakoś głupio, próbki karmy, reklama lini lotniczych lot, wszyscy się zareklamowali, może o samą reklamę tu chodziło?, tylko o to mi chodzi. Bo kubek i książa tak jak pisałam super, niezastąpiona nagroda, co mam więcej napisać, bezwartościowa i jedna jedyna w swoim rodzaju.

Zwycięsca nie dostał żadnej rozety !!!

Foxik

Post » Pon maja 14, 2007 9:43

wystaw na bazarku a stanie sie wartosciowa

:twisted:

mi sie podobalo :)
i nagrody wywozone taczką :lol:
i dyplomy i rozety dla uczestnikow specjal domowych
i stroje, klatki, torty urodzinowe

fajne pomysly :) dziekuje organizatorom za zapewnienie milego spedzenia czasu :)
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Pon maja 14, 2007 9:47

Foxik pisze:Zdaję sobie z tego sprawę, że przygotowania to dużo pracy i cieszę się że było tak miło i i super, niektórzy nawet w strojach ludowych, te Pani miałey super buty !!!!

O-l-g-a napisała: " i zdaje mi sie, ze nagrody za wystroj klatki az tak kiepskie nie byly :wink: i byla piekna rozeta... "

właśnie nie były kiepskie, ja jestem bardzo zadowolona, ale wydaje mi się że brakło takiej nagrody jak właśnie rozeta, piszesz że była rozeta jaka rozeta? Rozeta byłaby ostatnim muśnięciem i przepięknym dodatkiem dla zwycięskiej klatki

O-l-g-a napisała: " Natomista to, ze ktos wlozyl mnostwo pracy w przygotowanie pieknej klatki czy stroju , to super - dzieki temu bylo tak fajnie i chyba nie o nagrody w tym chodzilo"

zgadzam się z tym zupełnie, więc jeśli ktoś po nocach nie śpi i dzierka na szydełku to nawet docenienie jego klatki jest naprawdę miłe i tak było, ale w tym wszystkim brakło tego czegoś ..... zawieszenia na niej rozety, wszystko inne super, fajnie miło, extra zabawa ale ja osobiście poczułam się jakoś głupio, próbki karmy, reklama lini lotniczych lot, wszyscy się zareklamowali, może o samą reklamę tu chodziło?, tylko o to mi chodzi. Bo kubek i książa tak jak pisałam super, niezastąpiona nagroda, co mam więcej napisać, bezwartościowa i jedna jedyna w swoim rodzaju.

Zwycięsca nie dostał żadnej rozety !!!

alez byly rozety :!:
kto nie dostal? 1 miejsce?
wydaje mi sie to niemozliwe, skoro inni finalisci dostali :roll: , moze zaszla jakas pomylka, sprawdze
Obrazek

O-l-g-a

Post » Pon maja 14, 2007 10:08

O-l-g-a: " alez byly rozety :!:
kto nie dostal? 1 miejsce?
wydaje mi sie to niemozliwe, skoro inni finalisci dostali :roll: , moze zaszla jakas pomylka, sprawdze[/quote]"

Naprawdę, zwycięsca nie dostał żadnej rozety

Foxik

Post » Pon maja 14, 2007 10:17

kinus pisze:wystaw na bazarku a stanie sie wartosciowa

:twisted:

mi sie podobalo :)
i nagrody wywozone taczką :lol:
i dyplomy i rozety dla uczestnikow specjal domowych
i stroje, klatki, torty urodzinowe

fajne pomysly :) dziekuje organizatorom za zapewnienie milego spedzenia czasu :)

mnie nie o to chodzi abyś taką groźną minkę do mnie robiła, mnie też się podobało i cały czas o tym piszę, czy napisałam, że mnie się nie podobało? wyraziłam tylko swoje zdanie i podejrzewam, że jednak było tu jakieś niedopatrzenie 8O które zawsze może się zdarzyć bo organiacja wystawy jest trudna, jest duże zamieszanie i gratuluję organizatorom za tak wspaniale zorganizowaną wystawę- wiem coś o tym

Dziękuję ci za dobrą radę, jednak nie doradzę zwyciężcy aby wzieła wystrój klatki na bazarek, bo nie nie wyśmiewam się z ludowego przystrojenia klatki, bo była to super zabawa, a tak na marginesie, to zwiedzający poszukiwali zwycięskich klatek, pytali się która to klatka więc uważam, że przydała by się wisząca na niej rozeta dla wyróżnienia jej
Ostatnio edytowano Pon maja 14, 2007 10:45 przez Foxik, łącznie edytowano 1 raz

Foxik

Post » Pon maja 14, 2007 10:40

okreslenie nagrody jako bezwartosciowej jest dziwaczne, ale jak rozumiem, bylo to przejezyczenie :?: 8)

gdzie wysmiewam sie z wystroju klatki?
poprosze o cytat
Ostatnio edytowano Pon maja 14, 2007 10:48 przez kinus, łącznie edytowano 1 raz
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Pon maja 14, 2007 10:47

kinus pisze:okreslenie nagrody jako bezwartosciowej jest dziwaczne, ale jak rozumiem, bylo to przejezyczenie :?: 8)

bezwartościowa to bezcenna, czyli taka jakiej nie kupisz za żadne pieniądze, czyli bardzo bardzo droga, ważna i códowna

Foxik

[poprzednia][następna]