Rudasek z makabrycznym nowotworem

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2007 5:23 Rudasek z makabrycznym nowotworem

Dziekujemy...
Ela
Elżbieta

Post » Pt maja 11, 2007 10:30 Rudasek z makabrycznym nowotworem

Nie wiem czy jest sens podbijania watku.....Zamykam aukcję..
Irma poproszę o dokonanie wpłaty na AFN(Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie)i podanie mi adresu na PW.Na tym watku odezwę sie raz jeszcze bo chce sprawdzic konto by nie było nieporozumień.
Irma dziekuję za pomoc dla mojego ulubieńca
Elżbieta
Elżbieta

Post » Pt maja 11, 2007 10:35 Rudasek z makabrycznym nowotworem

Podaje konto raz jeszcze,po sprawdzeniu na watku na dogomanii..
OTO ON:
Numer konta:
78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

NIP 7412025929
KRS 0000264523
--------------------

po potwierdzeniu wpływu wpłaty na rzecz Rudaska,na adres którego podania oczekuję na PW,akwarelki zostaną wysłane.

Jescze raz dziękuję wszystkim za pomoc dla chorego psa.
Elżbieta
Elżbieta

Post » Pt maja 11, 2007 12:07

ef-ka pisze:to zaczynam: 36 zł oczywiście za obie, bo to jest dwupak, jak rozumiem?
zaczęłam 8-go koło 23-ciej i aukcja miała trwać 7 dni, a teraz czytam:

Wysłany: Pią Maj 11, 2007 10:30 Temat postu: Rudasek z makabrycznym nowotworem
Nie wiem czy jest sens podbijania watku.....Zamykam aukcję..

Mogę prosić o wyjaśnienie tej sytuacji?

Z jakiego powodu zamknęłaś licytacje przed czasem? To chyba nie jest zgodne z zasadami licytacji i równym traktowaniem wszystkich uczestników?

ef-ka

ef-ka

Od: Nie gru 19, 2004 14:46

Post » Pt maja 11, 2007 12:44 Rudasek z makabrycznym nowotworem

Juz wyjaśniam:
napisałam o zamknięciu licytacji nie mając nic złego na myśli.Wydało mi się bowiem,że nikt więcej nie wezmie udziału w licytacji.Jesli kogos uraziłam wyrażam ubolewanie.Nie chce niczego złego,bo liczy sie tylko interes psa-zapewniam
Podnoszenie wątku wydało mi sie bez sensu.
Jednak jako osoba zgodna z natury juz sie poprawiam i czekam tydzięn
Elżbieta
Elżbieta

Post » Pt maja 11, 2007 19:39

i słusznie
według moich obliczeń aukaja kończy się 15 maja o 22.03, tak?

a przy okazji czy wpłaty mogłyby być na konto osoby bezpośrednio zajmującej się psem zamiast na AFN ?
ObrazekObrazek

irma_g

Od: Pt gru 09, 2005 20:23

Post » Sob maja 12, 2007 10:44

Ja najczęściej patrzę, kiedy aukcja się kończy i dopiero ostatniego dnia zaglądam, by licytować. Myślę, że tak robi wiele osób. Dlatego warto "przetrzymać" do końca, Elu.... :) A widzę, że zainteresowanie jest :) Serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkiego naj :):)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob maja 12, 2007 14:41 Rudasek z makabrycznym nowotworem

Pytałam,wpłaata na konto fundacji.
Jeszcze raz ,,sorry,,za pomysł dot.wczessniejszego zamknięcia aukcji.To dlatego,że bardzo chcę zdążyć z pomocą...
A u Rudaska węzły powiększone i bardzo się martwię,że to niczego dobrego nie oznacza.
Elżbieta
Elżbieta

Post » Nie maja 13, 2007 10:42

przepraszam za OFF ale co AFN, czyli fundacja robi dla psa poza zbieraniem pieniędzy, czyli odpłatnym (AFN z tego co wiem pobiera od wpłat prowizje) udostępnieniem swojego konta
ObrazekObrazek

irma_g

Post » Nie maja 13, 2007 16:00 Rudasek z makabrycznym nowotworem

Zapraszam Irma na stronę Alarmowego Funduszu na Życie
www.afn.pl
Tam widać jak działa fundacja
Elżbieta
Elżbieta

Post » Nie maja 13, 2007 19:17

ja znam AFN - jestem na dogo dłużej niż na miau i pamiętam zarówno jak dogo działalo zanim AFN powstało jak równiez jak powstawało AFN

AFN jak na razie nie ma nic poza kontem bankowym i zajmuje się zkładaniem 'skarpet' na zwierzaki, którymi się 'zajmuje' a zajmowanie się polega na zbieraniu pieniędzy i ich przekazywaniu osobom, które bezpośrednio zajmują się zwierzakiem. Ponieważ AFN jest fundacją więc musi ponosić koszty własnego 'istnienia' a koszty te pokrywa nie z prywatnych pieniędzy fundatorów czy tez zarządu ale z wpłat od tych, którzy wpłacają na zwierzaki - dlatego wolę od razu przekazywać pieniądze tym, którzy ponoszą bezpośrednio wydatki (przy okazji nie muszą wtedy nic dokumentowac fakturami)

ale przepraszam za OFF to nie dyskusja o AFN

niemniej jednak z żalem ale wycofuję się z aukcji - co do zasady przeznaczam kasę na zwierzaki u osób zajmujących się nimi osobiście lub organizacje, które same bezpośrednio zajmują się zwierzakami (tzn mają je u siebie i tam zwierzaki przebywają są leczone, karmione itd.)

jeżeli jednak moja oferta w aukcji wygra to będę konsekwentana i dokonam wpłaty choćby na AFN
ObrazekObrazek

irma_g

Post » Nie maja 13, 2007 20:30 Rudasek z makabrycznym nowotworem

Udział w aukcji nie jest przymusowy.Od początku pisałam,że wpłaty ida na AFN.Kraj jest wolny i każdy robi jak uważa.Jeśli chodzi o mnie to masz moją pełną zgode na wycofanie oferty z aukcji.I jest mi bardzo przykro,więc lepiej zakończe już wypowiedz
Elżbieta
Elżbieta

Post » Wto maja 15, 2007 13:56

Irma, Rudas tak jak gros psow i kotow ze schroniska w ostrodzie jest pod opieka AFN. AFN wspolpracuje z tym schroniskiem juz od jakiegos czasu.
Zanim wiec znowu napiszesz cos takiego:

"AFN jak na razie nie ma nic poza kontem bankowym i zajmuje się zkładaniem 'skarpet' na zwierzaki, którymi się 'zajmuje' a zajmowanie się polega na zbieraniu pieniędzy i ich przekazywaniu osobom, które bezpośrednio zajmują się zwierzakiem"

prosilabym jednak o chwile zastanowienia.

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Wto maja 15, 2007 16:19

pogodzę was - 60 zł

ef-ka

Od: Nie gru 19, 2004 14:46

Post » Wto maja 15, 2007 22:36 Rudasek z makabrycznym nowotworem

Aukcję zamykam.Gratuluję ef-ka.Konto podane.Po dokonaniu wpłaty i potwierdzeniu jej wpływu b.prosze o podanie adresu na PW.Wyśle akwarelki.
Za udział w aukcji na rzecz ciężko chorego psiaka dziekuje.
Elżbieta
Elżbieta

[poprzednia][następna]