Asiu, fajnie, że sie odezwałaś

Więc tak: Mokka waży 4,5 kilograma. Fakt, jest niedźwiadkiem z budowy, ale myślę, ze przy tych trudnościach z oddychaniem taki dodatkowy tłuszczyk mógłby tylko przeszkadzać. A, i Mokka jest jedynym kotem u mnie, który nie ma nawyku żebrania o jedzenie

(więc z wyrzutami sumienia z powodu przeciwwskazań do podkarmiania masz spokój). No, cóż, ma nasza kobietka tendencje do tycia

Acana Adult Light jest ciut droższa, chyba o 10 złotych, mam nadzieję, że to nie stanowi problemu, co? Myślę, ze można spokojnie mieszać zwykłą i light. Super, że jej alergia Cię nie zniechęciła. Te trudności z oddychaniem to coś, jak astma. Kicia po prostu co jakiś czas zipie. Albo podczas mruczenia słychać taki świszczący odgłos. Ale nie jest to dla Mokki bardzo uciążliwe. U nas rośnie topola i faktycznie, gdy otworzę okno, Mokka wtedy przez chwilę sobie pozipie, ale szybko jej przechodzi. A taki zastrzyk to, jak mówiła wetka, należy jej zrobić tylko w okresach pylenia. Więc nie ciągle. Tylko trzeba co roku o tym pamiętać. Zobaczymy za 3 dni, jak się sytuacja rozwinie. W książeczce jest wszystko wpisane, więc informacja dla Waszego weta będzie.
Cieszę się, że kicia do Was trafi. Będzie jej dobrze, tak coś czuję