Biały aniołek mruczący barankujący- pojechała do nowego domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 12, 2007 19:15 Biały aniołek mruczący barankujący- pojechała do nowego domu

Dzień dobry.
Moja historia będzie zapewne podobna do wielu innych tutaj, ale może ktoś będzie chciał ją przeczytać i może mi pomoże?
Miała kiedyś domek...i swojego opiekuna...choć czy tak można nazwac kogoś, kto się mnie pozbył? Po prostu wyrzucił...Zanim zaczął padać deszcz, znalazłam sobie suchutką piwnicę. Jakie miałam szczęście, że jedna z Dużych dawała tam jeść innym kotkom...takim jak ja, bez domu. Coś tam podskubałam, ale bardziej chciałam, żeby ktoś mnie stamtąd zabrał. Tuliłam się do Duzej i chciałam, żeby mnie głaskała.
Duża się zaniepokoiła, że jestem taka chętna do kontaktu z ludźmi i do kogoś zadzwoniła. Parę dni później oprócz porannej porcji jedzonka zobaczyłąm też kartonik. Gdzy znów poszłam na przytulanki, Duża wsadziła mnie do kartonu i zabrała.
Ooooj jak strasznie płakałam...znowu mnie gdzieś wynoszą!!! Ja juz nie chcę!! Strasznie się bałam.
Z kartonika wyjeła mnie jakas inna Duża i powiedziała, że pójdziemy do pana doktora. Co to znaczy? Popatrzyłam na nią dziwnie a gdy tylko wzięła mnie na ręce rozmruczałam sie w najlepsze. Potem klateczka i znowu mnie gdzies wynosza. trzeba pomarudzić może zostawią mnie!! ale Duża powiedziała, że wszystko będzie dobrze.
Pan doktor powiedział Dużej, że jestem zdrowa, potem dał mi tabletke na jakies robaki, udało mi się nawet wypluć :twisted: ale potem dał drugi raz i już nie miałam jak wypluć, trzeba było połknąć. Duża chciała mnie jeszcze kłuć ale Pan doktor powiedział, że poczekamy z tym jeszcze bo może coś sie wykluc z tego pobytu w piwnicy. I nawet nakarmił mnie chrupkami :lol:

Teraz śpię sobie pod kocykiem, z pełnym brzuszkiem, wymiziana. Jestem jeszcze troszke brudna, ale tym zajmę sie jak już sobie odpocznę. Będę piękną białą kotką z paroma czarnymi plamami.

Teraz szukam domu...takiego z którego nikt mnie już nie wyrzuci...lubie inne koty...no dobra trochę na nie prycham ale jeszcze ich nie znam. :twisted:

Czy ktoś mnie zechce?
Ostatnio edytowano Pon cze 04, 2007 5:22 przez Tiris, łącznie edytowano 3 razy

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Sob maja 12, 2007 19:51

Pięknie kicia opowiadasz ale pokaż nam swoje fotki - prędzej się ktoś w Tobie zakocha.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob maja 12, 2007 20:57

kiciunia super i jaka mądra :wink:
dobrze że na ciebie trafiła :lol: wstaw zdjęcie kocinki ,jak możesz oczywiście.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie maja 13, 2007 12:40

Dzień dobry dniu numer 2 na forum :)

Duża mówi, że wstawi zdjęcia tylko musi jakiś aparat wykombinowac...Dzisiaj dowiedziałam sie, że już nieco bardzo przypominam kota...bo jestem coraz bardzij czysta:) Narazie jeszcze nic sie ze mnie nie wykluło, robaki tez nie (ale tabletke musieli mi wpychac :twisted: ) Dostałam pochwałe bo wiem do czego słuzy ten piasek w kuwetce, a Duża to sie nawet ze mnie śmiała, że najpierw sioo zrobiłam i zakopałam a potem w drugi konie koo...o Co jej chodzi?? :roll:

A tak wogóle to szuka imienia:)
Aaaa Duża idzie po aparat...zaraz będą zdjęcia :)

Tiris

Post » Nie maja 13, 2007 16:06

Tu sobie spię

[img=http://img502.imageshack.us/img502/7626/kotaspiec0.th.png]

Witam!
[img=http://img337.imageshack.us/img337/561/kotapatrzyth0.th.png]

[img=http://img502.imageshack.us/img502/770/tojaae5.th.png]

[img=http://img502.imageshack.us/img502/1671/kotamn4.th.png]

no i jak wygladam? znajdzie się dla mnie domek??

Duża prosi o pomoc w adopcji bo marudzi mi, że nie ma o tym pojęcia i niedługo będzie tynk ze ścian nam dawac do misek...ale ona śmieszna jest:)

Tiris

Post » Nie maja 13, 2007 16:58

Kocinko, ale cudeńko z Ciebie :love: domek MUSI się znaleźć, wyboru nie ma!!! :)
najmocniejsze :ok: :ok: :ok: za SUPEROWY domek!!!
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Pon maja 14, 2007 7:21

Ja w imieniu małej kici...czy mogłabym prosić o pomoc w adopcji bo ja naprawe sie na tym nie znam i nie wiem co jeszcze mogłabym zrobic.
Pomóżcie.

Tiris

Post » Pon maja 14, 2007 7:28 Re: Biały aniołek mruczący barankujący szuka domu- są zdjęci

Cześć!
Chętnie zaopiekuję się to ślicznotką, ale wcześniej muszę tylko wiedzieć kilka rzeczy:
- charakter, wiek, kiedy będzie do wzięcia
Transport jakoś załatwię:)

e-mail: kmaciejko_8@vp.pl
gadu-gadu: 7881703
"Kupują swym dzieciom króliczki i kotki
by je nauczyć miłości, litości
i nigdy, przenigdy im nie wytłumaczą,
że "zwierzę" i "rzeczy" to samo dla nich znaczą!!!"

Pomagajmy zwierzętom.

Karolina8

Od: Sob mar 17, 2007 15:59

Post » Pon maja 14, 2007 7:49

Czy w takim razie rozmowa na gg kolo godziy 20 dzisiaj pasuje? Ja odpowiem na twoje pytania a ty na moje.

Tiris

Post » Pon maja 14, 2007 9:09

mmmm.. bosko! to ja trzymam łapki za pomyślne rozmowy!
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Wto maja 15, 2007 17:03

Rozmowa nie doszła do skutku...Duża chodzi jakaś smutna...A ja szeleję, wariuję z piłką, gonie inne koty :twisted: chyba mnie lubią bo nawet miałczą i jakieś inne odgłosy wydają :twisted: .
A poza tym to Duża wymyśliła mi imię. Powiedziała, że jak będe tyle jadła to będe duża jak smok...i potem chodziła i wołała na mnie Smoczuś, ja marudziłam, że jestem przecież dziewczynką 8O . No to nazwała mnie Smokusią :roll: . Ale wymyśliła...

Czy ktoś wogóle do mnie zagląda i chcę taką Smokusię do domku?

Tiris

Post » Śro maja 16, 2007 10:24

no to hop wracam na pierwszą stronę :D

Tiris

Post » Śro maja 16, 2007 12:42

Tiris, tutaj proszę dane kontaktowe, jeśli masz to większe zdjęcia kici, skąd jest i inne ważne informacje kasialewandowska@o2.pl i od jutra masz dla niej ogłoszenia: allegro, alegratkę i kup-sprzedaj :ok:

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Czw maja 17, 2007 18:45

Ale cudownie :) Dziekuję może teraz mnie ktoś zobaczy i zechce :lol:

Tiris

[następna]