Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Do lecznicy przyniesiono MAMĘ KRECIKA. Została wykastrowana, ale mieszkańcy nie chcą jej już z powrotem. Ona wygląda zresztą na domową kotkę, więc nie wiem czy opowieść, że ona jest spod bloku nie była tylko ściemą żeby nie płacić...
To czarna, ładna, błyszcząca kotka - SUPER PRZYJAZNA DO LUDZI!!!!!! Na widok człowieka aż płacze by ją wziąć na ręce!!!
Ma tydzień - potem zostanie wywieziona na wieś, chyba, że znajdzie sie dla niej tymczas.
jopop - nie wydałam jeszcze Esme (nikt o nią nawet nie pyta),
ale wiesz, że zrobię dla Ciebie tyle ile mogę.
zobaczę czy uda mi się wyadoptować chociaż jednego tymczasa,
ale może w Warszawie ktoś pomoże?
na Kotach by trzeba założyć jej wątek czy coś.
Ojej, to ja we wtorek widziałam mamę Krecikową! (jeszcze tylko wtedy nie wiedziałam, że to ona)
Śliczna jest, błyszcząca, złotooka. Przymilna i gadająca. Aż właziła na pręty klatki, żeby tylko przysunąć się bliżej mnie Komu cudowną kiciunię?
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć. Alfons Allais
na jaką wieś by miała trafić? coś konkretnego?
czy ona jest zdrowa? całkiem oswojona (nie takie jak dostawałam wcześniej)? miałam zagadać sąsiada tak ogólnie, czy by nie pomógł jako dt. ale konkretny kot działa lepiej na wyobraźnie niz pytanie ogólne... Może bym z nią spróbowała?