Morka
Proszę jej przypomnieć że tu niektórzy chcieliby o was poczytać
Moderator: Estraven
ania c pisze:czy ta wasza Pańcia nie za dużo wyleguje sie na słoneczku![]()
nie ma w tym nawet odrobiny agresji, raczej to dla niego zabawa 

samar pisze:Balus chyba rzeczywiscie zapomnial ze swiat moze byc nieciekawy, zaczal sie nawet ze mna "klocic"
samar pisze:Baluniek chcial zobaczyc co to ten zwisajacy worek jest, stanal slupka, zahaczyl pazurem o folie i...zmykal gdzie pieprz rosnie
moje nawet nie czekają aż zostana same w kuchni, idą "na wydrę" i kradną jak się tylko odwrócę - mistrzynią jest oczywiście prawie niewidoma Asia samar pisze:a Morunia zbila mi dzis lustro. ehh..jak ja kocham te moje koty
ania c pisze:Ja wstaję o 5:00 ponieważ na 7:00 muszę być w pracy w Szczecinie i jestem baaardzooo szczęśliwa kiedy moim kotkom zachce sie drapać łóżko od spodu o 4:30ehh... jak ja kocham te moje koty.
dobrze, ze jakies wewnetrzne przeczucie wlasnie wtedy mnie przebudzilo
w srode moze porobie konkretniejsze fotki to znow bedzie co podziwiac 
ania c pisze:W końcu to facet jestale słodki, prawda?
to nie podlega najmniejszej watpliwosci 

samar pisze:albo pod koniec tego tygodnia albo na poczatku przyszlego sie wybierzemy....
za kochanego Balusia.samar pisze:w srode moze porobie konkretniejsze fotki to znow bedzie co podziwiac

ania c pisze:Obiecanki, cacanki......
przyjelam to w miare spokojnie, bo czytalam przeciez tu na forum, ze to da sie leczyc i to z efektami...ale kiedy juz wizyta dobiagala konca zapytalam wetki "i co teraz?" a ona na to, ze interferon kosztuje jakies 2000zl, tzn sprowadzenie czy tam zakupienie do lecznicy bo nie posiadaja, a wiadomo, dawka na 1 kota kosztowalaby o wiele wiele mniej, ale oni mi nie sprzedadza bo nie maja, a zamowienie trzeba wieksze robic czy cos takiego...tak czy inaczej na moje pytanie dostalam odp "nic". powiem szczerze, ze mnie to nie satysfakcjonuje, co prawda 2000 zl na leczenie nie mam 

Coś wymyślimy na pewno. Baluś jest w doskonałej formie i wierzę że można to świństwo w nim stłumić
) i mamy pewien pomysl na zdobycie interferonu, poza tym w moim nowym watku o bialaczce --> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=60086 jul-kot zaoferowal rowniez swoja pomoc. jestem dobrej mysli, interferon wydaje mi sie nie bedzie az takim klopotem, mam tylko nadzieje, ze zadziala 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], koszka i 92 gości