Rufi! Zdrowym trzeba być i tyłeczek do szczepienia przygotować

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martamagda pisze: Tym razem, w odróżnieniu od poprzednich, nie zapomniałam zważyć małego i... no cóż, nie taki on znowu mały.....waga wskazała 3.15kg. ........
......Co do ciachnięcia, to jego termin przybliżył nam się ponieważ, na oko naszego doktora, Rufii ma raczej 7 miesięcy, nie 6, jak myślałam.
martamagda pisze:Najwyższa pora odezwać się we własnym wątku. Dawno mnie tu nie było a okazja ku temu jest bo w poniedziałek odwiedziła nas Georg-inia ze swoim TŻ-em.
martamagda pisze:No i najadłam się wstydu jak nie wiem co. A to dlatego, że zaprosiłam gości do totalnego syfu![]()
Przez weekend nie miał kto posprzątać a koteczki wiadomo kłaczą na potęgę. Inga, przepraszam Was bardzo..
martamagda pisze:Zdaję się, że ogólnie nie wykazałam się za bardzo podczas tej wizyty. Jakoś bezsensownie panikowałam. Przemknęła mi nawet przez głowę myśl, że pewnie mi Rufina zabierzecie. Szczególnie jak Twój TŻ z uwagą oglądał mój, na czas remontu, odbezpieczony balkon pomyślałam, że zaraz karzecie mi Rufina pakować![]()
![]()
Bo nie dość, że ten balkon i jeszcze nie mamy mega drapaka a w dodatku kot jakiś zapasiony. I do tego jak na złość koty pochowały wszystkie zabawki i wyglądało tak jakby nie miały się czym bawić. Tylko czekałam aż powiecie, że Rufii nie dość, że w niebezpieczeństwie to jeszcze nie zadbany. No po prostu wariatka![]()
![]()
martamagda pisze:Wstałam dzisiaj z postanowieniem, że "zedytuje" ten wczorajszy post.
...............
Jednak okazało się być za pózno bo post nie dość, że przeczytany to jeszcze "odpowiedziany". ....
asiaplasun pisze:Ale pięęęękny ten Twój Ruffcio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 235 gości