A oto jest kocur o którym wiemy tyle ze się od 10 dni błąkał pod spozywczym sklepem w Czeladzi. Kotek jest zdrowy i juz został wykastrowany, teraz przebywa w domku tymczasowym. Nie ma jeszcze roku. Czeka na super domek. narazie nazywam go Wędrowcem
Ostatnio edytowano Wto maja 08, 2007 17:01 przez dedi, łącznie edytowano 1 raz
montes pisze:Śliczny chłopczyk - nie mogę się zdecydować czy buranie są najpiękniejsze, ale one chyba mają wszystkie kocie kolory
Ja już dawno zdecydowałam - SĄ :) I chyba najbardziej potrzebują domków, burasy i czarnuszki zazwyczaj mało rzucają się w oczy i najdłużej czekają na adopcje... Maluch jest piękny, będę podrzucać.
Oszczędnie, oszczędnie ale za to dzis - yupiayeyeyeyeyeyeyee
Mały Wędrowiec już zakończył wędrówkę w nowym domku w Myslowicach Powodzenia na nowej drodze zycia koteczku
Um Gottes Willen! To się dopiero nazywa błyskawiczna adopcja Czy nowy domek jest na forum, albo ma zamiar wstąpić? Uwielbiam słuchać historii o szczęśliwych adopcjach i ciekawa jestem postępów maluszka dedi, moje gratulacje
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/