Najgłupszy tekst do kota... - cz.2

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 13, 2007 19:01

JA pobijam wszystkich :!: Rano, godzina 9:00. Czuję że coś mam na kołdrze, odruchowo odpowiadam-''Babciu, ale ja mam na 12:50 do szkoły, daj mi pospać''- Cisza... Otwieram oczy i widzę.... Czarusia który gapi sie na mnie z (dosłownie) otwartym pyszczkiem, który otworzł aby miauknąć ale sie powstrzymał. Ryczał ze śmiechu. Pyszczek był uśmiechnięty i dziwnie mi sie przyglądał.

Nana

Od: Pon sty 01, 2007 14:20

Post » Wto mar 13, 2007 19:12

Ale sie usmialam :lol:
A juz to mnie rozwalilo zupelnie:
Simbo miał małą infekcję pod napletkiem w związku z tym łapalam go co wieczór żeby przemyć z tekstem "Chodź do Pani pokaż siusiaczka, No nie bądź taki niedotykalski tylko zobaczę i posmaruję żeby kotulka nie bolało, O widzisz jaki śliczny siusiaczek już coraz ładniej wygląda itp"
I tekst mojego TŻ "Moim tak się nie interesujesz

:ryk: :ryk: :ryk:

Moj Maciuś Nr2 zawziecie polowal na muchy i inne robacki, jakie tylko znalazl. Oczywiscie namietnie je pozniej zeżerał, oblizujac sie z zadowoleniem. A mojej mamie wyszla kiedys taka ladna rymowanka:
"Maciuś, nie jedz muszek
bo od muszek boli brzuszek" :D

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pon kwi 09, 2007 13:06

Zoska wlasnie przechodzi swoja pierwsza rujke - tarza sie, mruczy, lasi ...
Jako, ze moj TZ wczesniej w zyciu kota nie mial musialam mu wytlumaczyc co to sie z Zoska dzieje.
Po kilku minutach TZ spiewa do Zoski: I'm horny, horny, horny, horny ...

mjkelly

Od: Sob lut 17, 2007 10:56

Post » Pon kwi 09, 2007 14:11

Moja mama przed wizyta mojego dziadka a swojego tescia, ktorego delikatnie mowiac nie lubi.
Miedzy innymi z tego powodu, ze dziadek zawsze w sposob zlosliwy komentuje, ze mama ma dwie koty... :evil:
Mama mowi do Zuzi: najpierw Zuzia wylize lyzke a pozniej damy ja dziadkowi :twisted:

mjkelly

Od: Sob lut 17, 2007 10:56

Post » Pon kwi 09, 2007 15:02

Siedze poznym wieczorem z kotem na kolanach i ktos dzwoni do drzwi.Nie chcac zwalac kota z kolan,mowie do innego,ktory potrafi otwierac wszystkie drzwi-"Idz otworz i zobacz kogo diabli niosa"

niebieska

Od: Wto lip 04, 2006 11:06

Post » Pon maja 07, 2007 15:27

Przyjechałam na weekend do domu, zaglądam do lodówki pytając, co jest do zjedzenia. Moja mama głaszcząc Kicia pod bródką: możesz zjeść sobie tą polędwiczkę, kupiłam ją dla Małego, ale nie chciał.
Taka hierarchia w rodzinie . :ryk:

ladyM

Od: Pt maja 04, 2007 15:12

Post » Pon maja 07, 2007 18:12

Moje koty oczywiście najchętniej "zasypują" kuwetkową produkcję kafelkami. Efekt - długotrwałe drapanie i kuwetka suwana po podłodze. Któregoś dnia syn nie wytrzymał i zameldował - idioto może lepiej młotkiem i dłutem? Kot usiadł przy kuwecie, jakby czekał na sprzęt. Niestety chyba stwierdził, że ten duży tylko dziobem kłapie i biedny kot nadal musi zasypywać kuwetkę podłogą :-D, więc zasypuje.
Obrazek

Blusik

Od: Czw lut 22, 2007 22:29

Post » Pon maja 07, 2007 19:35

Śnilo mi się kiedyś, kiedy położyłam się na drzemkę pod jabłonią, że przyszedł do mnie taki suuuuuuuuuuuper facet, połozył się obok, smyra po szyi i az pomrukuje... taki napalony...Wybudzam się - a tu smyra dalej...i dalej mruka...Otwieram oczy...a to mój kocurek...
Obrazek

Obrazek

EVIVA L`ARTE - czyli premiera nowej książki ! Ogryzek i przyjaciele w formie drukowanej !!!

caty

Od: Nie sty 01, 2006 18:36

Post » Pon maja 07, 2007 19:37

Do zdrowiejącej, aczkolwiek bardzo zestresowanej Lusi, która (po choróbskach lęka się każdego słyszalnego dźwięku) o mało nie wskoczyła na szafę jak ślubny wszedł do pokoju - I czego się lękasz? Swój wchodzi gośno, a włamywacz cicho, ale jego to nie usłyszysz.
Często widywałam kota bez uśmiechu - pomyślała Alicja - ale uśmiech bez kota! Jest to najbardziej zagadkowa rzecz, jaką widziałam w całym moim życiu!

irish_autumn

Od: Nie kwi 22, 2007 8:20

Post » Pon maja 07, 2007 20:39

caty pisze:Śnilo mi się kiedyś, kiedy położyłam się na drzemkę pod jabłonią, że przyszedł do mnie taki suuuuuuuuuuuper facet, połozył się obok, smyra po szyi i az pomrukuje... taki napalony...Wybudzam się - a tu smyra dalej...i dalej mruka...Otwieram oczy...a to mój kocurek...

I chyba nie masz najmniejszych wątpliwości, że jest to suuuuuuuuuuuper facet :-D
Obrazek

Blusik

Od: Czw lut 22, 2007 22:29

Post » Wto maja 08, 2007 7:55

i jaką ma owłosiona klatę :1luvu:
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Wto maja 08, 2007 8:36

Raz nie wytrzymałam i gdy Mićka jak zwykle próbowała uciec na klatkę łapiąc ją powiedziałam: "Chodź tu pi..o" :oops:

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Wto maja 08, 2007 8:57

może nie o kotach, ale też śmieszne (moim zdaniem :wink: )
moja mam w sklepie:
-jest mięsko mielone?
ekspedientka
-oczywiście jest
mama:
-to ja takie chudziutkie poproszę, bo wie pani, to dla pieska!
Obrazek
Mania - Czy te oczy moga kłamać?

Finaltime

Od: Nie paź 29, 2006 13:57

Post » Wto maja 08, 2007 9:31

Mój Mąż przed blokiem koło naszego balkonu ( gdzie znajdował się kotek):
" Łojoł biedny Beboczku ,już wkrótce zostaniesz bez jajek,biedny kotku,nie wiesz co Cię czeka"( w pon. miał być zabieg ).
Czas akcji : 00.30.

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Wto maja 08, 2007 13:40

Rennatta pisze:Raz nie wytrzymałam i gdy Mićka jak zwykle próbowała uciec na klatkę łapiąc ją powiedziałam: "Chodź tu pi..o" :oops:

U mnie imieniem zastepczym dla Rysi jest "mala c.pa" :oops: ale tylko jak mnie wkurzy :wink:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

[poprzednia][następna]