Zestaw psi i zestaw koci - zakończona

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro maja 02, 2007 0:10 Zestaw psi i zestaw koci - zakończona

ZESTAW KOCI: piłeczka z dzwoneczkiem wewnątrz, myszka pluszkowa malutka i figurka Myszka z bakłażanem w wersji na koci kominek (ma ok. 2,5 cm wysokości)
Obrazek

ZESTAW PSI: smycz gruba, krótka na dużego psa, czerwona, choć na zdjęciu wyszła różowawa plus krówka maskotka też dla psa:
Obrazek
Cena wywoławcza każdego zestawu: 8 zł plus 2 zł koszta przesyłki, resztę pokrywam ja.
Aukcja trwa tydzień od pierwszej oferty.
Możliwy odbiór osobisty w Warszawie lub Grodzisku Maz.
Ostatnio edytowano Sob maja 26, 2007 23:49 przez zasadzkas, łącznie edytowano 5 razy

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

Post » Śro maja 02, 2007 13:27

Pieniądze potrzebne są na psiaki w schronisku w moim mieście: Skierniewicach. Naprawdę, jest bardzo źle: psy chore ze zdrowymi, suki z psami, suki z cieczką, w ciąży i ze szczeniakami, grzybica, świerzbowiec, itp. Na domiar złego, właśnie zmienia się zarządzający schroniskiem. Boimy się bardzo, że nowy wet zechce zrobić "porządki" i "selekcję", a mam przed oczami łysego szczeniaczka, maleńką kuleczkę. Wiele psów jest tam z chorobą skóry, w tym kilka naprawdę łysych. Mój osobisty wet, znaczy mojej suni, udostępnił nam duży kojec za swoją lecznicą, co prawda do remontu, ale bez opłaty za hotel. Nie mamy jeszcze ani grosza a liczy się każda chwila. I każda złotówka.
Pieniądze prosimy wpłacać na konto Alarmowego Funduszu Nadziei
z dopiskiem "skierniewickie biedy"
Szczeniaki z tego schroniska:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63007
Wątek zbiorczy psiaków skierniewickich:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61886

Dodam tylko, że skierniewickie schronisko nie ma kociarni.
Z bezdomnymi kotami spółdzielnie mieszkaniowe postępują w sobie tylko wiadomy sposób Rolling Eyes A kotów nie za dużo ujrzysz wkoło Sad

zasadzkas

Post » Sob maja 05, 2007 22:55

Nikt nie reflektuje? :roll:

zasadzkas

Post » Nie maja 06, 2007 21:50

Kopiuję aukcję na dogomanię, będzie się toczyła podwójnie.

zasadzkas