1. Kocham koty i od zawsze marzę aby towarzyszył mi w życiu kotek rasy Brytyjczyk albo egzotyczny. Niestety nie jest mnie stać na kupno takiego pieknego kociaka z hodowli.Dlatego jeśli jest ktoś kto ma do oddania takiego kotka albo sprzedania po rozsądnej cenie i zechciał by dać go w moje ręce to może byc pewien że odda go osobie godnej zaufania i kochajacej zwierzęta całym sercem.
Autor: Aneczka
Email: laura123@poczta.fm
Telefon: Gadu-Gadu 7855709
2.Witam! Przyjmę kotkę lub kota syjamskiego w wieku od 2mies. do 5 mies.Szukam kotka w okolicach Wyszkowa. Proszę o kontakt! PILNE!
--------------------------------------------------------------------------------
Miejscowość: WYSZKÓW
Kontakt: 600500461
Data dodania: 30.04.2007 (Poniedziałek
3.Przygarne/kupie kotke badz kotka. KRAKOW
Witam:)
Jestem milosniczka dlugowlosych (poldlugowlosych) kotow. Jesli chodzi o wiek kota to albo malenstwo, gotowe odejsc spod opieki matczynej , albo starszy osobnik max do 1 roku zycia. Ubarwienie w zasadzie jest mi obojetne Email: frozen_rose666@o2.pl
4.Przyjme koteczka
Jestem skłonna przyjąć młodego kotka do 2 miesiecy na terenie Poznania i okolic .
509-102-213
Email: cheetah11@wp.pl
5Przyjmę kotka
Przyjmę albo kupię, ale niedrogo małego kotka (bardzo chciałabym rudego). Jestem z okolic Katowic.
Kociątko będzie miało u mnie jak najlepsze warunki (mieszkam w domku z dużym ogródkiem.)
605519939
Email: kasia_grunge@interia.pl
Miasto: Siemianowice Śląskie
6. przyjme kiciusia
bardzo chetnie zaopiekuje sie kotkiem krotkowlosym bengalskim rosyjskim lub europejskim .zapewnie wspaniala opieke i obdarze kociaka wielka miloscia!!!
2kokosy@wp.pl
Miasto: Kielce
Województwo: świętokrzyskie
7Przyjmę kotkę
Przyjmę do siebie młodą puchatą koteczkę ok 3-4 miesiące o fajnym ubarwieniu. Najlepiej z Białegostoku- odbiorę sama
Email: egawot@wp.pl
Miasto: Białystok
Województwo: podlaskie
8 Miasto: Olsztyn
Przygarnę kotkę, najlepiej odrobaczoną i zaszczepioną, 3miesięczną,umaszczenie dwu lub trzy barwy.
Kontakt: gg 5820228
Email:
9. Zaopiekuję się rudym kotkiem, musi być cały rudy i koniecznie młody kot do 4 miesięcy. Pilne. Proszę o kontakt telefoniczny 660-735-904 bądź mailowy wendi.p@wp.pl
10. PRZYJME DO SIEBIE MALA KOTKE DO 3 MIESIECY Z POZNANIA.NAJLEPIEJ RUDA LUB RUDO-BIALA.MAM JZU JEDNA KOTKE I SZUKAM DLA NIEJ TOWARZYSZKI DO ZABAW.ZAPEWNIE DOBRE WARUNKI I KOCHAJACY DOMEK.
--------------------------------------------------------------------------------
Wyślij e-mail | 514637658 | 7425870
tyle na dzisiaj - moze choć jeden kociak znajdzie domek. Jesli taki ątek juz istnieje prosze mnie uświadomić, albo podonosic i uzupełniac mo