Witam wszystkich serdecznie:) Poszukuję małego Rudzielca - jak ktoś wie gdzie mogłabym go szukać, to proszę o info. Warszawa i okolice. Pozdrawiam wszystkich i ich kociaki [/b]
a pytałaś właściciela o kastrację matki kociaka? Poza tym jest już na niego chętna (co nie znaczy, że z kastracją należy odpuścić)
a autorkę wątku zapraszam do najbliższego schroniska. Na pewno znajdziesz tam kociaka dla siebie i przy okazji uratujesz jakąś istotkę
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
wiem że w Płocku są małe rudaski, kontakt przez Mariszę
mogę podać namiary na nią na pw
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..
one sa juz w warszawie , ale po odrobaczeniu czekaja na szczepienia. marisza wszystko perfekcyjnie zorganizowala. tel do aktualnego domu tymczasowego mam . prosze o kontakt na pw.. kotki sa w warszawie na ul. bema.
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..
czytałaś tamten wątek? To przeczytaj jeszcze raz- ze zrozumieniem.
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję