zunia pisze:Ja dopiero zamówię i zastanawiam się gdzie lepiej, czy u P. Rozmiarka czy w Korszach![]()
Najbardziej odpowiadała by nam kremowa siatka ale nie wiem czy wszędzie taką dostane.Nie chcemy aby ta siatka zaciemniła nam mieszkanie, czy ta oliwkowa bardzo ciemno wychodzi?Na zdjęciach wygląda jasno.
Sądząc po poście Klaudii (poniżej) w Korszach jest taniej. Mnie tam już było wszystko jedno, bo wcześniej dzwoniłam do firmy z Wawy, która zabezpiecza balkony - namiary znalazłam na forum - po tym, jak mi krzyknęli 3.550,00 zł. netto + 22% VAT te 135 zł. to było pikusiem. Nam zależało na czasie też, a nie wiem, czy Korsze by tak szybko wysłały. Pan Rozmiarek praktycznie mi ją robił w nocy, bo w piatek rano wyjeżdżał na weekend. My z kolei chcieliśmy zabezpieczyć balkon teraz, bo TŻ miał wolne.
Co do koloru to polecam właśnie oliwkowy, jest jasna, nic kompletnie nie zaciemnia, w ogóle jej prawie nie widać, a do tego jest taka wiosenna. Myślę, że na oliwkowej również nie będzie znać brudu, który z czasem zapewne sie pojawi. Kremowa chyba będzie od razu wyglądała jak pożółkła