Berbecie- czas szukać domków - uciekamy z tego wątku;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 29, 2007 10:56 Berbecie- czas szukać domków - uciekamy z tego wątku;)

Wczoraj zdąrzyliśmy odwieść Magic od p Kaziemierza, telefon i rozpcazliwa prośba p Eli z fundacji Medor - ktoś przynióśł znalezione dopiero na śmietniku kocięta - pomocy. Podjęta w 1/100 sekundy decyzja, jedziemy.
Cztery niejedzące samodzielnie szczurki są u nas, w klatce, maja fatalnie wygladające oczy - ważą po 300g.
Szybka wizyta w lecznicy, odrobaczenie i odpchelnie, a dziś nauka jedzenia bebika z kaszką bananową.
Dwa znich mają już imiona: Fiona i Ernest, dwie czarne dziewczynki wciąż jeszcze nie zostały ochrzczone.
Trochę się boimy że nie damy już rady, ale ni ebyło innego wyjścia, nikt inny nie mógł ich wziąć...

Obrazek
Obrazek
Ernest i Fiona
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Fiona
Obrazek
Ernest
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie sie 05, 2007 22:25 przez Magija, łącznie edytowano 27 razy
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Nie kwi 29, 2007 11:08

dacie rade :ok:

okropny czas nastał ,coraz więcej ,biednych kociat :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie kwi 29, 2007 11:16

:cry: :cry:
biedullinki...
Obrazek Obrazek

Maura

Od: Pon paź 09, 2006 22:23

Post » Nie kwi 29, 2007 11:18

Piekne pingwinki :1luvu:
Magda <ikonka bijaca poklony>
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Nie kwi 29, 2007 11:20

goska_bs pisze:Piekne pingwinki :1luvu:
Magda <ikonka bijaca poklony>

taaa, chyba <ikonka stukająca się w palcem w czoło>

Towarzystwo się pospało, brzuszki wymasowane, kocieta wysikane, dobrze, ze mamy 4 ręce!
Kup na razie nie było
Obrazek

Magija

Post » Nie kwi 29, 2007 16:52

Magija Ty wiesz, że Was podziwiam :aniolek:
I podziwiam też cud maluchy, które dziś widziałam w przelocie. Nakarmione spały słodko na polarowym kocyku, na poduszce elektrycznej, przytulone do misia :1luvu: Trzymam kciuki za ich zdrówko i za Wasze siły :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie kwi 29, 2007 17:52

kociaki piękne
serca ogromne
:king:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie kwi 29, 2007 20:10

Kociaki fajne, takie czarne kluski, mają szczura w swoim bajkowym mieszkanku klatkowym;)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Nie kwi 29, 2007 20:30

mokkunia pisze:Magija Ty wiesz, że Was podziwiam :aniolek:
I podziwiam też cud maluchy, które dziś widziałam w przelocie. Nakarmione spały słodko na polarowym kocyku, na poduszce elektrycznej, przytulone do misia :1luvu: Trzymam kciuki za ich zdrówko i za Wasze siły :ok:

chciało by się rzec i vice versa

p.s - Macki to fajne chłopaki som :D

Femko witaj :D

Maluchy nakarmione własnej roboty gerberkiem - 100% mięsa bez konserwantów, mikser ledwo przeżył, ale dał radę :wink: Oczka lepsze, męczymy towarzystwo masując non-stop. A glisty krzyczą i prostestują, ale była pierwsza kupa zrobiona przez małą Mantę (to jedna z czarnulek) - Manta najsłabsza z całej czwórki teraz dogania Ernesta. Ernest ma pierwsze próby samodzielnego jedzenia za sobą - dzielny był, jadł całym ciałem :lol: Fiona je jak szalona! Zresztą wszystkie, cała czwórka bardzo lubi naszej produkcji gerberki:) Frida (czarnulka) najmniej ruchliwa i najbardziej gruba oczywiście dała by sie pokroic za jedzonko. A my jestesmy szczęsliwi, że małe jedzą i ze była pierwsza kupa!
Obrazek

Magija

Post » Nie kwi 29, 2007 20:35

Magija pisze:
mokkunia pisze:Magija Ty wiesz, że Was podziwiam :aniolek:

chciało by się rzec i vice versa

p.s - Macki to fajne chłopaki som :D

Femko witaj :D

Maluchy nakarmione własnej roboty gerberkiem - 100% mięsa bez konserwantów, mikser ledwo przeżył, ale dał radę :wink: Oczka lepsze, męczymy towarzystwo masując non-stop. A glisty krzyczą i prostestują, ale była pierwsza kupa zrobiona przez małą Mantę (to jedna z czarnulek) - Manta najsłabsza z całej czwórki teraz dogania Ernesta. Ernest ma pierwsze próby samodzielnego jedzenia za sobą - dzielny był, jadł całym ciałem :lol: Fiona je jak szalona! Zresztą wszystkie, cała czwórka bardzo lubi naszej produkcji gerberki:) Frida (czarnulka) najmniej ruchliwa i najbardziej gruba oczywiście dała by sie pokroic za jedzonko. A my jestesmy szczęsliwi, że małe jedzą i ze była pierwsza kupa!

jak czytam takie teksty, od razu mi lepiej, ponieważ czasami jest mi głupio, że stara baba jestem, taka stateczna, a grzebię palcami w rzygowinkach kocich a i jak kupki wyrzucam, pobieżnie sprawdzam, czy czyste :twisted:
A tekst taki sobie przeczytam i już wiem, że jestem normalna :lol:
Obrazek

Femka

Post » Nie kwi 29, 2007 20:40

Femko, normalna to nie chyba :wink: :lol: My normalni na bank nie jestesmy :lol: A kupa śliczna :mrgreen:
Obrazek

Magija

Post » Nie kwi 29, 2007 20:50

Magija pisze:Femko, normalna to nie chyba :wink: :lol: My normalni na bank nie jestesmy :lol: A kupa śliczna :mrgreen:
:
ryk: wszyscy z forum jesteśmy normalni!
Czasami tż pyta w chwili gdy grzebię łopatką w żwirku czy nie chciałabym prywatnej piaskownicy :ryk:
Maluszki cudne :1luvu:
Obrazek

livy

Od: Pon paź 03, 2005 13:15

Post » Nie kwi 29, 2007 20:55

Magija pisze:Femko, normalna to nie chyba :wink: :lol: My normalni na bank nie jestesmy :lol: A kupa śliczna :mrgreen:

u mnie też są sliczniutkie :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Nie kwi 29, 2007 20:56

wszyscy jesteśmy jak najbardziej normalni!
tylko trochę inaczej...

:smiech3: :smiech3: :smiech3:

a mieszanie w kociej kuwecie jest naprawdę fascynujące ;)
nigdy nie wiadomo co sie w niej znajdzie...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie kwi 29, 2007 20:57

livy pisze:
:
ryk: wszyscy z forum jesteśmy normalni!
Czasami tż pyta w chwili gdy grzebię łopatką w żwirku czy nie chciałabym prywatnej piaskownicy :ryk:
Maluszki cudne :1luvu:

to taki powrót do dzieciństwa, przeciez w każdym z nas mieszka dziecko i trzeba je pielęgnować - dla własnego zdrowia psychicznego :mrgreen:
Dziękujemy za podziwianie maluszków i witamy

:D
Obrazek

Magija

[następna]