I rowniez wielkie dzieki za cieple slowa

Ale musze Wam powiedziec,ze to glownie Wasza zasluga,ze w ogole Tippusie wzielam. To od Was sie ucze. Dzieki miau zostalam oswiecona, a taka bylam glupia wczesniej,ze nie wiem co. Uwierzycie,ze mam w domu nie zabezpieczony balkon,a moja teraz 21 letnia kotka czesto chodzila po balustradzie

Co wiecej moja druga kotka urodzila kociaki, bo bylam swiecie przekonana,ze przed sterylka kicia musi chociaz raz urodzic

Jej synek jest teraz u mojej niepelnosprawnej babci i pewnie niedlugo bede musiala sie nim sama zajac.Czyli kolejny idiotyzm dawac kota starszej osobie.
Wlasciwie to ja nic o kotach nie wiedzialam zanim do Was nie trafilam.

Do tej pory jak znalzlam jakiegos ulicznego biedulka,to zwykle byl juz w takim stanie,ze od razu wet usypial

Tak mi strasznie wstyd,ze bylam taka glupia,ale musialam Wam o tym powiedziec...
Tak szczerze, to nadal sa sprawy co do ktorych nie jestem pewna,ale przekopuje forum i szukam odpowiedzi.Zwykle boje sie pytac,bo krzczycie za mnozenie watkow,wiec zawracam glowe Agnieszce z Kociej Doliny na gg.(pewnie ma mnie juz dosyc

Jeszcze chyba nie dojrzalam do tego,zeby nawracac takich niedoedukowanych jak ja przedtem bezposrednio,ale juz uswiadmiam znajomych w Polsce jak dbac o zwierzaki.
Mam teraz(tu w Irlandii) 2 koteczki i robie wszystko co mozliwe,zeby zapewnic im doskonala opieke i przede wszystkim BEZPIECZENSTWO.
Eh, ale sie rozpisalam.Pewnie sie zanudzilice czytajac to

Napisze jeszcze o Tippy.Wlasnie bawi sie drapakiem z wiszacymi pileczkami (juz wiem,ze do nowego domku pojdzie z wlasnym kocykiem,miseczkami i drapakiem