SIB CAT CLUB

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 28, 2003 10:40

Sebastian pisze:SIB CAT CLUB powstaje przy CAT CLUB LODZ - III Oddiale SHKRP w Lodzi, wiec nie za bardzo rozumiem czemu jestescie oburzeni, ze nie beda mogli nalezec czlonkowi PZF.
Zawsze jestescie mile widziani w szeregach czlonkow SHKRP, wtedy bedzie wszystko jasne. Nie jest to klub internetowy.

SKKRP nie uznaje o czym wiesz koloru Neva Masqarade (na razie :D)
A właśnie ten kolor mnie zauroczył, więc mam Nevę.
Nie mogę więc np. należeć do SHKRP a "jedynie" do PZF.
Nie zmienia to faktu, że będąc miłośniczką kotów ( w ogóle kotów, nie tylko SIB o czym pisałam) jako miłośniczka, mimo, że posiadaczka "gorszego" gatuknku :D z racji zainteresowania problemami itp. dotyczącymi SIB chetnie będę tam zaglądała.
Mam nadzieję, że mowa będzie nie tylko na tematy "rasowości"
Nawiasem mówiąc, nie jestem również (jak na razie w każdym razie)członkiem PZF ponieważ nie miałam, nie mam w planach wystawiania kota.

Życząc poprawienia frekwencji :wink:
pozdrawiam i przesyłam głaski dla pięknej Stesi

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Śro maja 28, 2003 20:23

Alina a czemu nie mozesz nalezec do SHKRP? inni maja nevy, szkoty tonki i naleza do tego zwiazku

Gina

Od: Wto lut 05, 2002 12:30

Post » Śro maja 28, 2003 20:27 Autorzy strony www.sibcatclub.prv.pl witają!

Hi! Jestem tu pierwszy raz. Widzę, ze Wam się nasza stronka podoba i cieszy mnie to bardzo :D
Czekamy na nowych hodowców (jak Sebastian juz powiedział zrzeszonych w SHKRP) i wszystkich miłośników tej rasy!
Pozdrawiam.

KIN

Od: Śro maja 28, 2003 20:13

Post » Śro maja 28, 2003 20:28

Alino,

Juz Tobie kidys pisalem na temat Nev, nie wiem skad masz informacje nieprawdziwe, ze SHKRP nie chce zapisac Nev.Jest to rasa syberyjska tylko w nieuznanym jeszcze kolorze. Osobiscie moge Tobie pomoc i zapraszam do III oddzialu - Cat Club Lodz, moge e-mail wyslac komplet dokumentow do wypelnienia i mozesz stac sie czlonkiem SKHRP. Czy kupilas kotke z hodowli , ktora nalezy do PZF???

Dziekuje za pozdrowienia i wielkie mizianko i lapki od Stesii i Chesterka.

Hoody

Od: Wto sty 07, 2003 21:03

Post » Śro maja 28, 2003 20:31

Jezeli chcesz moge podac ci namiary na osoby z oddzialu Poznan.

Pozdrawiam :lol:

Hoody

Post » Śro maja 28, 2003 23:32

Rodowód jest wystawiony przez PZF, a więc hodowca tam należy(chyba? )otrzymałam rodowód pocztą kilka dni temu.
Nie pytałam nawet hodowcy o te sprawy, bo jak pisałam nie za bardzo mnie to na razie w każdym razie interesuje, i dlatego prawdopodobnie
już mi się te lużne informacje plączą :roll: przepisy,PZF-y i i WCF-y, FIFY itd..
a nie zapoznałam się jeszcze szczerze mówiąc z informacjami podanymi choćby na stronach związku.

Dziekuję bardzo za chęć pomocy ale na razie wstrzymam się.
Mały jest słodki jak miód, śliczny i kochaniutki, i o to mi chodziło :D

Pozdrawiam

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Czw maja 29, 2003 15:01

W ramach uściślenia: kolory i rasy nieuznane oczywiście mogą należeć do SHKRP, ale proszę nie zapominać (informując nowe osoby) o tym, że takie koty nie mogą zdobywać tytułów. Wydaje mi się to dosyć istotne, prawda?
Cumka &
Obrazek i Wojtek Obrazek

Cumka

Od: Pt lut 15, 2002 13:42

Post » Czw maja 29, 2003 17:13

Stronka jest fantastyczna. Bardzo dopracowana.

GRATULUJĘ :D i życzę powodzenia.
Obrazek

Eury

Od: Pon lut 10, 2003 14:58

Post » Czw maja 29, 2003 18:50

jak to nie dostaja tytulow? nie dostaja CH ICh itp? z tego co widze w katalogach to dostaja nawet koty ras nieuznanych rasa jest uznana a kolor nie, a ciekawe czy wygralby BIS-a z rudym WW :wink:

Gina

Od: Wto lut 05, 2002 12:30

Post » Czw maja 29, 2003 21:34

Cumko masz racje, ze koty nie dostaja tytulow, ale tylko Ch, Ich itp.Oceny na wystawach otrzymuja,tylko nie mozna im wydac Championatu itp. Alina otrzymala ode mnie info o zasadach wystawowych e-mail.
Dziekujemy na gratulacje w sprawie stronki, to ogromna zasluga Kingi i Przema.
Pozdrawiam

Hoody

Post » Sob maja 31, 2003 23:42

Chcialbym wszystkich poinformowac, ze nie otrzymalismy jeszcze zgody na zalozenie SIB CAT CLUBU.Jest to spowodowane zmiana Zarzadu SHKRP.Wybory odbeda sie 15.06.03.
Pozdrawiam

Hoody

Post » Nie cze 08, 2003 12:52

serdeczne zapraszamy kolejnych czlonkow SIB CAT CLUB , prosimy rowniez o przesylanie fotek kotka wraz z kwestionariuszem .
Pozdrawiam :)

Hoody

Post » Sob sie 16, 2003 12:09

Otrzymalismy zgode Zg SHKRP na prowasdzenie SCC, jestesmy 1 klubem w Polsce ktory ma taka zgode.
Jestesmy szcesliwi ze udalo sie po dolozeniu wielu staran uzyskac pozwolenie.

Chcemy na lamch forum podziekowac Zarzadowi SHKRP i Cat Club Lodz , przy ktorym to powstal SCC.

Pozdrawiam i zapraszam wszytskich milosnikow i hodowcow na strone www.sibcatclub.prv.pl

Hoody

[poprzednia]