Królewna Śnieżka pojechała dziś do własnego domu Została rozpoznana przez właściciela Zginęła na osiedlu oddalonym o ładne parę kilometrów i most od miejsca, gdzie została znaleziona . Pozostanie zagadką, w jaki sposób pokonała tę odległość. Najważniejsze, że wróciła do domu
Śnieżka raczej sama nie wyemigrowała tak daleko myślę, że miała pomocnika (zazwyczaj uczynny sąsiad ). Super, że domek czasm przeglada stronę Kundelka i wypatrzył swoją kicię
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Właśnie komu, komu (ja mam jednego chętnego, ale on to narazie nie może i myśli czy mógłby wpłacać pieniążki na utrzymanie i tak go sobie przytrzymać, ale wydaje mi się, że Franciszek Józef nie może za długo siedzieć w Kundelku, bo przcież to Książe )
A dzisiaj w Anonsach rzeszowskich w dziale "oddam gratis" jest pers gdzieś w Handzlówce (biedaczek pewnie też się znudził )
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Mati....(ikonka padająca na kolana) a mogłabym dostać pierwszą i drugą fotkę w "normalnym " rozmiarze na pixie65@gazeta.pl Prooooooooooooooooooooszę....
Mati....(ikonka padająca na kolana) a mogłabym dostać pierwszą i drugą fotkę w "normalnym " rozmiarze na pixie65@gazeta.pl Prooooooooooooooooooooszę....