Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
berni pisze:Czy ktoś ma do sprzedania, ewentulanie podarowania/pożyczenia kilka kapsułek beta glukanu???
bettysolo pisze:musze sprawdzić czy nasza katowicka gazeta wyborcza ukazuje sie tez w bielsku bo mogłabym dać ogłoszenia
carmella pisze:Berni dlaczego do mnie w pierwszej kolejności nie piszesz? Np smsem?? Juz dziś mogłabym mieć BG w pracy i mogłabyś podjechac po niego.
A tak to jutro dopiero
berni pisze:bettysolo pisze:musze sprawdzić czy nasza katowicka gazeta wyborcza ukazuje sie tez w bielsku bo mogłabym dać ogłoszenia
o super by było![]()
nasze zwierzaki mają dział w dzienniku zachodnim, w bielskim dodatku, ale każde dodatkowe żródło skąd domki mogą sie dowiedziec o tych kotach jest niezwykle cenne.carmella pisze:Berni dlaczego do mnie w pierwszej kolejności nie piszesz? Np smsem?? Juz dziś mogłabym mieć BG w pracy i mogłabyś podjechac po niego.
A tak to jutro dopiero
sorkinie pomyślałam że masz jeszcze ten betaglukan.
Jutro do Ciebie podskoczę, z rana sie zgadamy na gg. Z resztą dzisiaj i tak bym nie dała rady bo byłam z Milko w Krakowie.
Dzięki![]()
![]()
Milusia wreszcie zrobiła qooopę![]()
![]()
już poważnie się niepokoiłam, tyle od sterylki i nic. Laktuloza, parafinka i nadal nic...wkońcu dzisiaj ładny wałeczek a w nagrodę Milusia mogła opuścić klatkę.
Dzisiaj nie było mnie cały dzień i koty się stęskniły :D
Wieczorem Stokrotka spała na środku pokoju i nie uciekła do budki a potem sama przyszła po mizianki, Tonio na kicikici wylazł w mig za szafy i przyszedł się przywitać dając mi baranka,a Milusia bardzo rozmruczla się na kolanachi zejść nie chciała![]()
![]()
Tylko Bajeczka cały czas w budce na szafie...nadal panicznie się boi![]()
Femka pisze:
jak się chce opiekować futrami, to się w domu siedzi i z rentierstwa żyje, a nie lata po mieście![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: akrobacjum, Blue, Wix101 i 115 gości