[CK]Zorro-Ma juz SWOJ wymarzony domek!:)Dziekuje Bardzo!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto kwi 24, 2007 20:55

Zorro się pokazuje!
Ostatnio edytowano Sob maja 05, 2007 17:31 przez San, łącznie edytowano 1 raz

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

Post » Wto kwi 24, 2007 21:00

Foteczki:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob maja 05, 2007 17:32 przez San, łącznie edytowano 1 raz

San

Post » Wto kwi 24, 2007 21:35

Pan Zorro jest najobficiej obfotografowanym kotem CK aktualnie chyba... :lol: :lol: :lol:
Z mordki jest niesamowicie podobny do Tobiaszka...

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Śro kwi 25, 2007 13:38

staram sie robic duuzo fotek zeby kazdy widzial tego przystojniaka ;)

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Wto maja 01, 2007 22:29

Macho pisze:staram sie robic duuzo fotek zeby kazdy widzial tego przystojniaka ;)

No i skorzystałem z nich, są teraz odświeżone zdjęcia na jego karcie i uaktualniony opis. Mam nadzieję, że ktoś zwróci na niego uwagę. :D
Jest na kogo - Zorro to naprawdę "kawał" kocurzego piękna. :D

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Czw maja 03, 2007 14:34

Może ktoś zechce ten "kawał kocurzego piękna" wziąć i pokochać - na zawsze? 8)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pon maja 07, 2007 10:57

o tak tak tak...!:) tylko brac i kochac ;) a jest co...jak wrocilam z dlugiego weekendu to...az mnie zamurowalo...patrze a tu na mnie idzie taka duuuuza, czaaarna, grrruuuuba(oczywiscie bez przesady ;) ) kulka ;) mowie gruba bez przesady bo do nadwagi to mu wiele brakuje, jednak w porownaniu z jego poprzednia waga da sie zauwazyc roznice ;) komu komu Zorra do Domu ? ;)

Macho

Post » Wto maja 08, 2007 16:09

Nikt o mnie nie pyta...nie pamieta...a ja chcialem Wam powiedziec troszke nowosci ;) Duzi sie ze mnie smieja bo...mam nowa zabawe... :D zdradze Wam ;) a moze ktos skorzysta ;)
1: Wskakujesz do umywalki.
2: Dajesz wszystkim znac ze W TYM MOMENCIE wyciagasz zebami myjke do naczyn halasujac w ten sposob wszystkimi naczyniami ktore sie w umywalce znajduja.
3: Biegasz po calym domu z myjka w zebach.
4: Jak spotkasz Czlowieka pokazujesz mu zdobycz i uciekasz ile sil w nogach do jakiejkolwiek pierwszej napotkanej kryjowki gdzie mozesz meczyc i gryzc myjke ile sil w zebach ;) :twisted:
5: Wychodzisz zostawiajac CALA(czyli gryziesz zeby nie pogryzc ;) ) myjke w kryjowce :) wtedy bawisz sie i TY i Duzi- szukajac myjki :)

Mowie Wam...super jest :) jest jeszcze wersja poranno- nocna : zmienia sie tylko punkt 2 : wyciagasz myjke tak cicho jak tylko umiesz, zeby Duzi nie wstali i nie zabrali tego, co tak dlugo wyciagales z umywalki ;)

Poza tym to jest suuuper :) ale nudzi mi sie to co do mnie mowia Duzi... w kolko to samo : "Kocham Cie kocham Cie" nuuuuda.... Duza, jak wrocila z dlugiego weekendu to mi powiedziala "o Ty Maly Smyku! P-R-Z-Y-T-Y-L-E-S !" ale co ja moge za to ?! :( smakuje mi no... :oops: :( ale jak pozniej dodala(co mnie pocieszylo) " Nareszcie wygladasz jak K-O-T! " Wiec ponawiam pytanie Macho: "Komu komu MNIE to Domu ? " ;)

Zorrrro ;)

Macho

Post » Wto maja 08, 2007 20:25

Ja o Tobie pamiętam,Zorraczku!
To bardzo dobrze,że tak dbasz o to,żeby Duzi mieli taką fajną zabawę, wiadomo,że to bardzo potrzebne,żeby zdrowo rośli i zdobywali nowe umiejętności :wink:

:twisted:

San

Post » Wto maja 08, 2007 21:48

no to kilka foteczek ;)
co tam jest...?
Obrazek
A mam Cie! Dawaj moj obrus!
Obrazek

A masz! Ty brzydka Myszo!

Obrazek
Nie przeszkadzac ;)
Obrazek

Bo kto to widzial budzic Kota ?!
Obrazek

A ładny jestem... :oops: ?
Obrazek

Macho

Post » Śro maja 09, 2007 7:44

Macho pisze:
A ładny jestem... :oops: ?
Obrazek

Jesteś bardzo ładny :wink: :D

San

Post » Śro maja 09, 2007 9:44

śliczny się zrobił Zorro
no i faktycznie w jego przypadku można powiedzieć, że jest gruby
jak go zobaczyłam pierwszy raz na żywo w kociarni to była tylko skórka naciągnięta na kościach a teraz takie okazałe kocisko :)
za domek :ok:
Obrazek

anemonn

Od: Pon sty 23, 2006 17:04

Post » Śro maja 09, 2007 18:23

anemonn pisze:śliczny się zrobił Zorro
no i faktycznie w jego przypadku można powiedzieć, że jest gruby
jak go zobaczyłam pierwszy raz na żywo w kociarni to była tylko skórka naciągnięta na kościach a teraz takie okazałe kocisko :)
za domek :ok:

dziekuje... :oops:

Zawstydzony Zorro :oops:

Macho

Post » Nie maja 13, 2007 11:22

Macho pisze:[i]Nikt o mnie nie pyta...nie pamieta...a ja chcialem Wam powiedziec troszke nowosci ;) Duzi sie ze mnie smieja bo...mam nowa zabawe... :D zdradze Wam ;) a moze ktos skorzysta ;)
1: Wskakujesz do umywalki.
2: Dajesz wszystkim znac ze W TYM MOMENCIE wyciagasz zebami myjke do naczyn halasujac w ten sposob wszystkimi naczyniami ktore sie w umywalce znajduja.
3: Biegasz po calym domu z myjka w zebach.
4: Jak spotkasz Czlowieka pokazujesz mu zdobycz i uciekasz ile sil w nogach do jakiejkolwiek pierwszej napotkanej kryjowki gdzie mozesz meczyc i gryzc myjke ile sil w zebach ;) :twisted:
5: Wychodzisz zostawiajac CALA(czyli gryziesz zeby nie pogryzc ;) ) myjke w kryjowce :) wtedy bawisz sie i TY i Duzi- szukajac myjki :)

:ryk:

to ulubiona zabawa Czarcinki - trzeba tylko pilnować, żeby gąbka nie była nasączona płynem do naczyń :strach:

Zorro, czy ty się chcesz zamienic w małego pulpeta? :surprise:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Nie maja 13, 2007 12:40

Wypraszam sobie! O! do pulpeta to mi duzo brakuje!

NIE pulpetowy Zorro

Macho

[poprzednia][następna]