Pliiiiizzzz

Moderator: Moderatorzy
skaskaNH pisze:Wezcie mnie dokupcie do kompletu![]()
Pliiiiizzzz
skaskaNH pisze:Kicorek pisze:skaskaNH pisze:Wezcie mnie dokupcie do kompletu![]()
Pliiiiizzzz
Jola.goc uważa mnie za towar wybrakowany. Moge się zamienić. Przynajmniej MariaD mnie docenia
A jestes pewna ze Maria D. byla trzezwa?
jola.goc pisze:A ile pw musiało pójść![]()
Kicorek pisze:skaskaNH pisze:Kicorek pisze:skaskaNH pisze:Wezcie mnie dokupcie do kompletu![]()
Pliiiiizzzz
Jola.goc uważa mnie za towar wybrakowany. Moge się zamienić. Przynajmniej MariaD mnie docenia
A jestes pewna ze Maria D. byla trzezwa?
tak
varia pisze:jola.goc pisze:A ile pw musiało pójść![]()
No przecież wymiana pw z nami to chyba dla dakoty sama przyjemność?
varia pisze:Nie wiem czy Tobie za stworzenie takiej możliwości nie powinna dopłacić.
jola.goc pisze:Kicorku, sugerujesz, że to ja byłam nietrzeźwa?Gdzie, kiedy...? (dowody!)
---
jola.goc pisze:varia pisze:Nie wiem czy Tobie za stworzenie takiej możliwości nie powinna dopłacić.
Tak myślisz?
Zaczynam brać to pod uwagę....
---
Kicorek pisze:jola.goc pisze:varia pisze:Nie wiem czy Tobie za stworzenie takiej możliwości nie powinna dopłacić.
Tak myślisz?
---
Hyhy
jola.goc pisze:varia pisze:jola.goc pisze:A ile pw musiało pójść![]()
Nie wzięłam tego pod uwagę...
varia pisze:Kicorek pisze:jola.goc pisze:varia pisze:Nie wiem czy Tobie za stworzenie takiej możliwości nie powinna dopłacić.
Tak myślisz?
---
Hyhy
Ciekawe czy dakotę też to tak rozbawi.![]()
Hyhy.
Kicorek pisze:jola.goc pisze:Kicorku, sugerujesz, że to ja byłam nietrzeźwa?Gdzie, kiedy...? (dowody!)
---
Nie widziałam cię nigdy trzeźwej![]()
Kicorek pisze:MarięD widziałam nieraz, zawsze była trzeźwa![]()
varia pisze:jola.goc pisze:varia pisze:jola.goc pisze:A ile pw musiało pójść![]()
Nie wzięłam tego pod uwagę...
Widzisz? Mroki Tobie rozjaśniam, jak światełko w tunelu takie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości