Tosia, Kazio i nasza córeczka - ZDJĘCIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 22, 2007 18:16

To trzymamy mocno kciuki za zdrówko.
Jak to zrzucić aż 0,7 kg. Toć to skóra i kości pozostaną.
Nasz Pysia waży 4 kg, zupełnie nie ma brzuszka :wink: i odchudzać się nie będziemy.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie kwi 22, 2007 18:24

Nikajko tak nam przykro z powodu niedomagań Tosiulki :(
Biedna,pewnie stres tej wizyty utkwi jej w pamięci.
Kurcze nasz Łatek na zmiane karmy reaguje zaraz zapaleniem uszek.
Tosieńko wracaj szybciutko do zdrówka będziemy trzymać paluszki zeby uszki nie bolały :ok:
Sula w tej chwili wazy już 4.20 a jest drobnej budowy ciała.
Dlaczego Twój wet tak się uparł na odchudzanie Tosi :roll:
Pozdrawiamy serdecznie :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Nie kwi 22, 2007 18:38

no to za zdrówko Tosi :ok: :ok: :ok:
kurcze jak czytam o tym, że lekarz kazał odchudzić Tosie, która waży prawie tyle ile mój Zarazek ( on waży 4kg), to się zaczynam martwić bo mój lekarz powiedział, że Zarazek waży dobrze jak na swój wiek, a ma dopiero 7 miesięcy 8O
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Nie kwi 22, 2007 22:03

Nikajko... Twoja kicia rzeczywiście jest troszkę przyokrągława 8)
Nie wiem dokładnie jaką ma budowę kostną, ale moja Nuśka waży 3,6 kg i jest moim zdaniem troszke przy kości... już nie wspomne o wiszącym tłuszczyku pod brzuchalem który pałęta jej się pomiędzy nogami :oops: Wiec Twoj wet miał rację z odchudzaniem, ale żeby aż przerzucać na Obesity 8O :roll: Może karma Light by wystarczyła.

Tak dla porównania - spasiona kotka mojej koleżanki waży 8 kg :strach:

Trzymam kciuki za leczenie uszek. :ok:
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Nie kwi 22, 2007 22:05

Magdalena424 pisze:... lekarz kazał odchudzić Tosie, która waży prawie tyle ile mój Zarazek ( on waży 4kg), to się zaczynam martwić bo mój lekarz powiedział, że Zarazek waży dobrze jak na swój wiek, a ma dopiero 7 miesięcy 8O

Hehe Madzia, Zarazek to chyba wyjątek :lol: Będzie z niego wielki okaz.
Skoro on waży 4 kg jak ma 7 miesięcy a moja Nuśka 3,6 kg i ma ponad 3,5 roku, to Zarazek w jej wieku będzie przynajmniej wielkości jamnika i ważył 10 kg :ryk: :ryk: :lol: :lol:
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Pon kwi 23, 2007 18:48

Dziewczyny dzięki za ciepłe słowa otuchy - jakos to będzie ale serce mi sie kraje jak Tosiula siedzi mi pod nogami w kuchni i płacze, że jej miska jest pusta :( No ale muszę być twarda!Tyle dobrze, że RC Obesity jej smakuje.
Aguś86 - Pysia w formie pewnie dzięki "odkurzaczowym" masażom relaksująco - odchudzajacym
Kociamko - Sulcia waży tyle co Tosia ale pewnie jest troche większej budowy ciała. zastanawiam sie czy to zapalenie uszu to też nie jes z powodu zmiany karmy - zaczęłam podawać Tosi jakieś dwa tygodnie temu Orijena na zmiane z jej RC ale objawy wystapiły parę dni temu więc pewnie to nie to.
Madziu424 - faktycznie Karolka ma rację - rośnie Ci niezły kawalerek, a raczej kawalerzysko! :wink:
Karolko - wiem, że Tosia ma tu i ówdzie trochę za dużo, brzuszek też jej zwisa tak więc zgadzam się (acz niechętnie :wink: )z wetem. Zostanę przy obesity, na lighta Tosia ma przejść jak już osiagnie zamierzoną wagę
Obrazek Tosia Obrazek Kaziu

Nikajka

Od: Pt lis 03, 2006 17:22

Post » Pon kwi 23, 2007 19:08

A jak tam uszka Tosine.
Biedna głodna Tosieńka :wink:.
Pyśka też powinna troszkę mniej ważyć, ale mam za miękkie serce :cry:. Ale zabieram się za jej odchudzenie.

Hannah12

Post » Pon kwi 23, 2007 19:34

Aguś uszka troszkę lepiej czyścimy i podajemy antybiotyk raz dziennie. Po zabiegu Księżniczka chodzi obrażona na mnie ale po godzinie jej mija :wink:
Dodatkowo w ramach codziennej gimnastyki odchudzajacej biegamy za sznureczkiem i za kuleczkami.

Nikajka

Post » Wto kwi 24, 2007 10:25

Nikajko niestety Sula jest małej budowy ciała,a wyglada teraz jak pająk 8O Gruba doopa i cieniutkie nóżki.
Tosiu nie gniewaj sie na Dużą ona te uszka leczy dla Twojego dobra bo bardzo Cię Kocha Sloneczko :D
Z tym odchudzaniem to Dziewczyny tak z czuciem co mi w anoreksję czasem nie wpadniecie :wink:
Całujemy Was mocno

Kociama

Post » Wto kwi 24, 2007 12:52

Nikajka pisze:Madziu424 - faktycznie Karolka ma rację - rośnie Ci niezły kawalerek, a raczej kawalerzysko! :wink:

:D:D:D:D a niech rośnie, oby tylko zdrowy był :lol: dla mnie to on może być nawet małym tygryskiem :wink: :lol: :D

Tosieńko to czyszczenie uszek, to dla Twojego dobra, więc nie obrażaj się :D
jak patrze na te jej puszeczki, to ech... :love: :1luvu: stwierdzam jednoznacznie, że są śliczne :D:D bo tak między nami, to ja mam słabość do burasków :oops:
Nikajko wymiziaj kociulencję ode mnie :)
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Wto kwi 24, 2007 14:54

Tosia, jesteś bardzo dzielnym koteczkiem i zabiegi czyszczenia uszu zniesiesz.
A bieganie i zabawa powinny tobie wynagrodzić te "straszne cierpienia".
Mizianki dla Tosiuni.

Hannah12

Post » Wto kwi 24, 2007 17:49

Kociamko, Madziu, Aguś dziekuję Wam za nauki dla Tosiulki, mam nadzieje, że weźmie je sobie do serca :wink: Z reszta przekonam sie dziś wieczorem podczas czyszczenia
Dzis w nocy mała wariatka wbiła pazury w mój nos! 8O Nie wiem czy to wylatujące z niego powietrze tak ją zafascynowało ale grunt, że to piekielnie boli! Okrzyczałam winowajczynię ale na nic to się zdało bo parę minut później ofiarą padła moja dłoń...eeeh. Musze jej załatwić jakiegoś braciszka, może wtedy da mi spokój w nocy :wink:

Nikajka

Post » Wto kwi 24, 2007 18:56

:ryk: :ryk: :ryk:
Tosia czy to zemsta na Dużej za czyszczenie uszek?
Niezły ma teraz identyfikator Duża na nosie,zaraz wiadomo że kocha Kociaki
Nikajko wybacz :oops: ale nie potrafiłam powstrzymać sie od śmiechu.
Bo ta Twoja Tośka jest taka zabawna i pomysłów w główce ma pewnie wiele.
Całusy dla Was.
Pozdrówcie Oskarka bo pewnie się niedługo zobaczycie :D
Tyle dni wolnych przed wami.

Kociama

Post » Wto kwi 24, 2007 19:05

Nikajka pisze:Dzis w nocy mała wariatka wbiła pazury w mój nos! 8O

:smiech3: :spin2: :ryk: :ryk: :ryk:
nie, no Tosia jest bardzo pomysłowa :wink: trzeba jej to przyznać ma dziewczyna wyobraźnię :D ale pewnie to Ty Nikajko położyłaś się tam gdzie Tosia chciała powbijać pazurki :wink: :wink: więc nie rozumiem o co te pretensje :wink: :smiech3:

Magdalena424

Post » Śro kwi 25, 2007 9:22

Ciekawa jestem jak ludzie w pracy zareagowali gdy zobaczyli Twój nosek stanowiący arcydzieło ludowe :D
Całusy dla Tosiulki Drapulki

Kociama

[poprzednia][następna]