aukcje na allegro

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob kwi 21, 2007 14:34 aukcje na allegro

zbieram pieniążki na sterylkę mojej kotki Kai.Jedną ruję już przeszła,bardzo się męczyła,zabieg jest konieczny.Potrzebuję 120 zł.Mam na allegro kilka wystawionych aukcji.Mój nick aszka_
Proszę zajrzyjcie może cos wam przypadnie do gustu .Bardzo byście mi pomogli w zdobyciu potrzebnej kwoty.Naprawdę każda złotówka to wielka dla mnie pomoc.

szymonka

Od: Wto lut 07, 2006 11:01

Post » Sob kwi 21, 2007 21:06 Re: aukcje na allegro

szymonka pisze:zbieram pieniążki na sterylkę mojej kotki Kai.Jedną ruję już przeszła,bardzo się męczyła,zabieg jest konieczny.Potrzebuję 120 zł.Mam na allegro kilka wystawionych aukcji.Mój nick aszka_
Proszę zajrzyjcie może cos wam przypadnie do gustu .Bardzo byście mi pomogli w zdobyciu potrzebnej kwoty.Naprawdę każda złotówka to wielka dla mnie pomoc.

wstaw linki do tych aukcji
a przede wszystkim wystaw coś tutaj, na kocim bazarku
ObrazekObrazek

irma_g

Od: Pt gru 09, 2005 20:23

Post » Sob kwi 21, 2007 21:32

rozejrzałam się na Allegro

http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1749351

zapraszam w imieniu autorki wątku :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09