No i law story ciąg dalszy - nie może być inaczej. Po dzisiejszej wizycie synka Dużego Rosencrantza, Rosen był bardzo zmęczony. Położył się więc na kanapie. A za chwilę dołączyła do niego Muffinka...
No, co ja poradzę na to, no kocham tego Rozenkranca
Jak fantastycznie te dwa kociaki się kochają!!Nie powinno się ich rozdzielać!!Aż serce rośnie jak się patrzy na tą wspaniałą miłość!! !!
Cześć Muff....taka już dama z Ciebie...masz swojego faceta....fajnie!! !!Życzę Wam wszystkiego dobrego..żeby Was już nic nie rozdzieliło!! !!Ja tam na razie o amorach nie myślę....jakoś tak mi w głowie szaleństwa siedzą... ...jak się wyszaleję może wtedy pomyślę o ustatkowaniu ...zobaczymy... OK Muff muszę już lecieć bo myszka mi się schowała pod kanapą i muszę ją wyciągnąć !!Trzymajcie się cieplutko!! Delicja
puss pisze:1. czy Mokka chce allegro? 2. Muffi ma takie same szeleczki jak moje koty 3. czy należy rozdzielać Muffi i Rosena?
1. Mokka chce bardzo!
2. Muffi pozdrawia, mimo iż tym razem nie jest zaszeleczkowana 3. No właśnie - pytanie za milion punktów Jeśli ktoś ją zechce, to będzie trzeba rozdzielać.