Tweety pisze:ciekawe, Iwona to te domki w kieszeniach nosi czy co? Co kot to dom, na szczęście
Iwona jest Czarwnicą Jakiś pakt z Kocim Niebem zawarła. Do tej pory nie rozumiem, jakim cudem Milusia do mnie trafiła Niby sama chciałam, ale teraz nie wiem, na ile były to jej siły nieczyste
Tu Milusia. Wypchajcie się swoimi promocjami z drobnym drukiem. Ja swojej dużej wynagrodzę brak domku i w nagrodę dzisiaj ugryżę ją tylko jeden raz, a dorzucę jeszcze qpkę w kuwetce. Duża będzie zachwycona
ech, zeby to były wszystko domki docelowe
to wiekszość tymczasy,niestety
Kicia wyciagnięta ze schronu, czekała z Iwona na jej nową panią pod Ikea , mam nadzieje,ze juz jedzie do domku.
Kicia bardzo ,bardzo dopominała się o uwolnienie z niewoli, miaukom nie było konca.
A na rękach od razu baranki, ugniatanki i mruczanko piękna, prawda?
Właśnie weszłam na forum ...dziewczyny po pierwsze to ja sama nie zrobiłabym nic..to dzieki Wam wszystkim te koty maja domki.
A w niebie to buduja apartamentowiec dla nas wszystkich
jesteście wspaniałe....
Mam wieści z domku: czytam sms: Z kotkiem wszystko ok. Znalazła sobie miejsce, odsypia stres, zjadła teżłyżke serka i troche chrupek, teraz śpi nasz kot i pies też
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia . Kiarunia[i] Myszaczek[i] Dziurkacz[i] http://www.ratujkonie.pl