Zaginął 8 miesięczny kocurek! SZCZECIN-MAJOWE

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 20, 2007 15:07 Zaginął 8 miesięczny kocurek! SZCZECIN-MAJOWE

8 kwietnia zaginął młody 8 miesięczny kocurek. Biały z burym grzbietem,ogonem i czubkiem łebka. Kotek był wychodzący,ale zawsze szybko wracał...Może być głodny i wystraszony,może nie potrafić wrócić do domu. Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczna...załączam zdjecie, "Mały" to kotek po prawej...

[img]C:\WINDOWS\Pulpit\maly.jpg[/img]

beatris126

Od: Pt kwi 20, 2007 14:27

Post » Pt kwi 20, 2007 20:46

Tak to właśnie jest, że zawsze wraca...aż nie wróci...
Mogę zapytać jakie kroki zostały podjęte?
Mam na myśli porozwieszanie ogłoszeń, rozmowy z sąsiadami, rozmowy z okolicznymi dzieciakami, codzienne poszukiwania, sprawdzenie w schronisku.

Biedny kotek :(
ObrazekObrazek

kotalizator

Od: Wto lut 27, 2007 14:33

Post » Sob kwi 21, 2007 13:12

W schronisku sprawdzaliśmy,ogłoszenia porozwieszane,sąsiedzi wypytani i jak narazie ani śladu...chodzimy coróż po okolicy:/ U weterynarza i w zoologicznym informacja również została zostawiona. Co można jeszcze zrobić? Pomysłów brak.

P.S. Jak zamieścić poprawnie zdjęcie??

beatris126

Post » Sob kwi 21, 2007 14:18

Zamieść zdjęcie, bo tamto się nie otwiera. :(
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Sob kwi 21, 2007 17:16

beatris126 pisze:P.S. Jak zamieścić poprawnie zdjęcie??

witaj. zdaje sie ze probujesz dodac to swojego watku zdjecie bezposrednio ze swojego kompuetra? ze swoich prywatnych plikow? tak sie nie da :? wejdz sobie np na www.imageshack.us i zaloz sobie tam konto. tam wgraj swoje zdjecia z komputera a nastepnie po wgraniu na imageshack bedziesz miala gotowe linki, ktore nalezy wkleic bezposrednio w posta...przy zdjeciu wyskocza linki zaczynajace sie np [IMG...], <src img...> itd. wybierz ten, ktory zaczyna sie [URL...] (to jest dla "forums" - Thumbnail code - wtedy bedziesz miala elegancko miniaturke fotki w poscie :wink: ). zreszta tu na forum na pewno jest gdzies instrukcja jak poprawnie wstawiac zdjecia :wink: zycze powodzenia z tymi fotkami, a przede wszystkim znalezienia kotka :( trzymam kciuki :ok:

samar

Od: Pon lis 13, 2006 21:29

Post » Sob kwi 21, 2007 17:22

Biedny kot...bloki na majowym nie są najlepszym miejscem chyba na wypuszczanie kota....tak myślę.

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Wto kwi 24, 2007 15:13

Kotek łaził naogół po własnym i sąsiadów ogródkach.Nigdy nie oddalał się na długo, a tu już dwa tygodnie i nic.Nie wiem czy to wiosenne zauroczenie kotkami go do tego skłoniło i niepotrafi wrócić,czy ktoś się nim 'zaopiekował' bo jest strasznie miziastym kociakiem.Narazie ciągle wypytuję ludzi w okolicy,chodzę i wypatruję,ale to jak szukanie igły w stogu siana.Może jakimś cudem uda mu się wrócić,ale nie wiem czy 8-miesięczny będzie potrafił?

beatris126

Post » Śro cze 20, 2007 13:46

To już dwa miesiące minęły i nic.W międzyczasie zniknął nam też drugi kot kastrat,jest mi strasznie smutno :cry:

beatris126