Bezik czuje się lepiej, ale wciąż mocno kicha. Nie dopytałam o szczegóły, dzisiaj Pumba całkowicie pochłonął moją uwagę Proszę trzymajcie mocno za Bezika...
Puss, bardzo dziękuję. Jutro dowiem się dokładnie o Bezika i zaczniemy rozglądać się za trasportem.
. . _________________
Koty w potrzebie proszą o pomoc Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie www.koty.sos.pl
Nie wiem czy dzisiaj będę miała jakieś wieści o Beziku. Po historii Pumby uwierzę już tylko lekarzom, których znam - muszę na nich trafić. Jak tylko będzie coś wiadomo napiszę albo zrobi to Viktorija, bo ja chyba dopiero w weekend będę miała swobodny dostęp do komputera.
Puss, czy jesteś na 100% zdecydowana? Może od razu zmienię tytuł, że szukamy transportu?
. . _________________
Koty w potrzebie proszą o pomoc Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie www.koty.sos.pl
Dzięki Puss Tytuł już zmieniłam, widziałam, że do wątku transportowego sama zajrzałaś Prosimy o kciuki za jak najszybszy transport.
Nadal nie wiem co u Bezika, albo nikt nie podnosi, albo odbiera stażysta W sobotę będę na SGGW to wszystkiego dokładnie się dowiem.
. . _________________
Bezik jest dzielny i wraca do zdrowia. Oczka są już prawie wyleczone, jedno jeszcze troszkę ropieje, ale z nosa ciągle mu kapie Ogólnie jest w dobrej kondycji, ma apetyt i dobre samopoczucie. W tym wieku chyba już nie powinien rosnąć, ale mam wrażenie, że robi się coraz większy Puss będzie miała duuużo do kochania
. . _________________