Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
agiis-s pisze:novena ty mnie nie podpuszczaj...ty wiesz że ja mam niereformowalnego TŻa psa i królika i dwójkę dzieci w 2 pokojach![]()
i pozdro od Ryśki maszwet chwalił ze ładna panienka z niej
novena pisze:agiis-s pisze:novena ty mnie nie podpuszczaj...ty wiesz że ja mam niereformowalnego TŻa psa i królika i dwójkę dzieci w 2 pokojach![]()
A ja mam 4 koty własne,1 tymczasa (wszystko długowlose to se puść wyobrażnię),2 traszki,2 żabki,chomika i trzy trolle (czyt.dzieci) w trzech a raczej dwóch pokojach bo jeden przez tymczasik zajęty i nie narzekam a szykuje się,że przybędzie jeszcze jedno futro najprawdopodobniej i co
![]()
Tylko ja swojego tż-ta właśnie pożegnałam bo jeszcze on mi na tymczasie siedział![]()
aamms pisze:novena pisze:agiis-s pisze:novena ty mnie nie podpuszczaj...ty wiesz że ja mam niereformowalnego TŻa psa i królika i dwójkę dzieci w 2 pokojach![]()
A ja mam 4 koty własne,1 tymczasa (wszystko długowlose to se puść wyobrażnię),2 traszki,2 żabki,chomika i trzy trolle (czyt.dzieci) w trzech a raczej dwóch pokojach bo jeden przez tymczasik zajęty i nie narzekam a szykuje się,że przybędzie jeszcze jedno futro najprawdopodobniej i co
![]()
Tylko ja swojego tż-ta właśnie pożegnałam bo jeszcze on mi na tymczasie siedział![]()
novena..![]()
![]()
novena pisze:aamms pisze:novena pisze:agiis-s pisze:novena ty mnie nie podpuszczaj...ty wiesz że ja mam niereformowalnego TŻa psa i królika i dwójkę dzieci w 2 pokojach![]()
![]()
novena..![]()
![]()
No coSama gdzieś pisałaś o tej chronicznej,zarażliwej chorobie przy 5 kotach
![]()
No to se choruję
aamms pisze:novena pisze:aamms pisze:novena pisze:agiis-s pisze:novena ty mnie nie podpuszczaj...ty wiesz że ja mam niereformowalnego TŻa psa i królika i dwójkę dzieci w 2 pokojach![]()
![]()
novena..![]()
![]()
No coSama gdzieś pisałaś o tej chronicznej,zarażliwej chorobie przy 5 kotach
![]()
No to se choruję
To wspaniale..
Se choruj i nie zdrowiej przypadkiem..![]()
Agata_2 pisze:agiis-s pisze::twisted: nie dziękuję
nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 33 gości