Blond Tornado pisze:Misie, zapomniałam, że nie dodałam godzinyWobec tego zakończymy o północy- było, że do wtorku- no to wtorek kończy się o 24.00
Przepraszam, gapa ze mnie
No nie wiem.

Nie, żebym się czepiała, skąd,

Moderator: Moderatorzy
Blond Tornado pisze:Misie, zapomniałam, że nie dodałam godzinyWobec tego zakończymy o północy- było, że do wtorku- no to wtorek kończy się o 24.00
varia pisze:Blond Tornado pisze:Misie, zapomniałam, że nie dodałam godzinyWobec tego zakończymy o północy- było, że do wtorku- no to wtorek kończy się o 24.00
No nie wiem.![]()
Nie, żebym się czepiała, skąd,ale jak do wtorku, to do godziny 00.01 w nocy z poniedziałku na wtorek.
Blond Tornado pisze:W sumie nie napisałam, że do wtorku włącznie![]()
Co się czepiasz![]()
![]()
![]()
I tak będziesz po nocy siedziała na "Puszkach"
varia pisze:Blond Tornado pisze:W sumie nie napisałam, że do wtorku włącznie![]()
Co się czepiasz![]()
![]()
![]()
Ale cała w nerwach będę jeszcze przez godzinę, zdajesz sobie sprawę na jaki stres mnie narażasz? :twisted:
redaf pisze:varia pisze:Blond Tornado pisze:W sumie nie napisałam, że do wtorku włącznie![]()
Co się czepiasz![]()
![]()
![]()
Ale cała w nerwach będę jeszcze przez godzinę, zdajesz sobie sprawę na jaki stres mnie narażasz? :twisted:
Ja też tu jestem.
varia pisze:redaf pisze:varia pisze:Blond Tornado pisze:W sumie nie napisałam, że do wtorku włącznie![]()
Co się czepiasz![]()
![]()
![]()
Ja też tu jestem.
Znaczy się - mogę spokojnie iść spać - popilnujesz mi aukcji?
redaf pisze:varia pisze:redaf pisze:varia pisze:Blond Tornado pisze:W sumie nie napisałam, że do wtorku włącznie![]()
Co się czepiasz![]()
![]()
![]()
Ja też tu jestem.
Znaczy się - mogę spokojnie iść spać - popilnujesz mi aukcji?
Oczywiście!
Na pewno ją dla Ciebie wygram. Cena nie gra roli.
Podaj tylko numer Twojego konta.
varia pisze:Ależ proszę: 03 1140 2004 0000 3002 4480 7163.
varia pisze:redaf pisze:No i dopilnowałam.
Zuch dziewczynka.
Blond Tornado pisze:Wariatki![]()
![]()
Czy wygrany chłopczyk ma numer konta Miri, czy podać?
Blond Tornado pisze:Czy wygrany chłopczyk ma numer konta Miri, czy podać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości