szukam domu na stale lub tymczasowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 17, 2007 21:40 szukam domu na stale lub tymczasowego

Bardzo prosze o pomoc w znalezieniu domu dla naszej kotki. Kotka ma dwa lata, jest bialo-czarna, wolamy na nia Gizmo. Jest bardzo towarzyska, zabawna.Jest to kot domowy. Rok temu byla sterylizowana, ma wszystkie szczepienia i regularnie odwiedza weterynarza. Za niecaly miesiac wyjezdzamy z Polski na 2 lata. Niestety, tam gdzie bedziemy mieszkac, nie mozna trzymac zadnych zwierzat. Niewyobrazalnie trudno jest sie nam rozstac z kicia, dlatego szukamy jej dobrych opiekunow. Nie robimy tego na ostatnia chwile. Pani (milosnik kotow od 40 lat), ktora duzo wczesniej zaoferowala sie, ze ja wezmie, wczoraj zadzwonila, ze rezygnuje. Moze znacie kogos, kto sie zajmie nasza kotka? Mieszkamy w Poznaniu, ale mozemy ja dowiezc do Szczecina, Wroclawia lub w okolice Poznania, Pily. Damy oczywiscie wszystkie jej zabawki, miseczki, kuwete. Wszystko, co potrzebuje kot. Bardzo prosze o pomoc.
Obrazek

Ewa_75

Od: Wto kwi 17, 2007 21:35

Post » Wto kwi 17, 2007 22:02

kot jeszcze potrzebuje jedzenia, szczepień i regularnych badań :roll:

:ok: za domek
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Wto kwi 17, 2007 22:21 Re: szukam domu na stale lub tymczasowego

Ewa_75 pisze:Bardzo prosze o pomoc w znalezieniu domu dla naszej kotki. Kotka ma dwa lata, jest bialo-czarna, wolamy na nia Gizmo. Jest bardzo towarzyska, zabawna.Jest to kot domowy. Rok temu byla sterylizowana, ma wszystkie szczepienia i regularnie odwiedza weterynarza. Za niecaly miesiac wyjezdzamy z Polski na 2 lata. Niestety, tam gdzie bedziemy mieszkac, nie mozna trzymac zadnych zwierzat. Niewyobrazalnie trudno jest sie nam rozstac z kicia, dlatego szukamy jej dobrych opiekunow. Nie robimy tego na ostatnia chwile. Pani (milosnik kotow od 40 lat), ktora duzo wczesniej zaoferowala sie, ze ja wezmie, wczoraj zadzwonila, ze rezygnuje. Moze znacie kogos, kto sie zajmie nasza kotka? Mieszkamy w Poznaniu, ale mozemy ja dowiezc do Szczecina, Wroclawia lub w okolice Poznania, Pily. Damy oczywiscie wszystkie jej zabawki, miseczki, kuwete. Wszystko, co potrzebuje kot. Bardzo prosze o pomoc.
Obrazek

Na kiedy dokładnie macie zaplanowany wyjazd??
Niecały miesiąc to trochę krótko na znalezienie dobrego domku dla kici... :?
Powodzenia :ok:
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Wto kwi 17, 2007 22:32 Re: szukam domu na stale lub tymczasowego

czarna_agis pisze:
Na kiedy dokładnie macie zaplanowany wyjazd??
Niecały miesiąc to trochę krótko na znalezienie dobrego domku dla kici... :?
Powodzenia :ok:

Wyjezdzamy 10 maja. Wiem, ze miesiac to malo czasu, ale tak jak pisalam wczesniej, osoba, ktora miala ja wziac, wczoraj zrezygnowala.
Pozdrawiam.

Ewa_75

Post » Wto kwi 17, 2007 22:34

Śliczna kiciunia,bedzie smutna gdy ją opuścicie.Żal mi koteczki :( nie wie co ja czeka :( Czarno-białe koteczki są najpiękniejsze :love:
Obrazek
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę.
Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa.
Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko.
Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.

kotek72

Od: Pt sty 13, 2006 20:20

Post » Wto kwi 17, 2007 22:50

Śliczna kicia :love: Bidulka :(
A ta miłośniczka kotów nie mogłaby jej wziąć na tymczas w razie jakby się domek nie znalazł? Czasu jest bardzo mało na znalezienie sensownego domku.
Tutaj niestety wszyscy zakoceni na miarę swoich możliwości :(
Gdzie jeszcze dałaś ogłoszenia? allegro ponoć jest skuteczne.

pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto kwi 17, 2007 23:21

genowefa pisze:Śliczna kicia :love: Bidulka :(
A ta miłośniczka kotów nie mogłaby jej wziąć na tymczas w razie jakby się domek nie znalazł? Czasu jest bardzo mało na znalezienie sensownego domku.
Tutaj niestety wszyscy zakoceni na miarę swoich możliwości :(
Gdzie jeszcze dałaś ogłoszenia? allegro ponoć jest skuteczne.

pozdrawiam
Agnieszka

Milosniczka kotow kategorycznie odmowila, nie chce, nie moze, nie wiemy. Ogloszenie dalam tez na wyborczej, poza tym wszyscy znajomi od kotow tez staraja sie pomoc i szukaja domu .
Pozdrawiam. Ewa

Ewa_75