Blusik pisze:
Od kiedy chłopcy (zresztą młodzi) PMS-ik mają???????
Ty tez jestes chlopcem ???
Blusik pisze:moś pisze:Blusik pisze:moś pisze:To po ile jest to "9"?
Mosiu zawiodłam się na Tobie!!! Niby taka słodka, łagodna itp, a okazało się, że czepialska maupa !!!
No co? nie moge tez pokazac pazura? wszystkie tu maupy a ja jedna taka mila ze aż błe?
Jakie WSZYSTKIE? Toć ja chodząca łagodność!!!
skaskaNH pisze:Blusik pisze:
Od kiedy chłopcy (zresztą młodzi) PMS-ik mają???????
Ty tez jestes chlopcem ???
skaskaNH pisze:moś pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:admin czeka
Na co? Na swoja kolejke w licytacji?![]()
No to dam 1 zl
2 złote -mircea mnie zabije za to
A co, a co? Ona by chciala swojego wlasnego prywatnego admina?
skaskaNH pisze:moś pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:admin czeka
No to dam 1 zl
ja tam swoje wiem i nie powiem.Oddalam sie, dal dal...Blusik pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:admin czeka
No to dam 1 zl
Może to nie chodzi, zeby koniecznie był admin? może to chodzi, żeby ino był chłop?
moś pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:admin czeka
No to dam 1 zl
lepiej sie nie pytac bo zabije saperka.Ide z Budim do dziadka na wizyte, jak wroce doczytam, byle Mircea nie doczytała
redaf pisze:Funia pisze:Reeedaaaaf! Podobno nabyłaś mnie drogą kupna. To jak? Za bibelota mam u Ciebie robić, czy zwracasz mi wolność?
Łojezu, a skąd ja wezmę taką serwantkę?![]()
Zwrócenie wolności wymienię na przysługę - np. odebrania od MariiD mojego diaboła.
MariaD pisze:redaf pisze:Funia pisze:Reeedaaaaf! Podobno nabyłaś mnie drogą kupna. To jak? Za bibelota mam u Ciebie robić, czy zwracasz mi wolność?
Łojezu, a skąd ja wezmę taką serwantkę?![]()
Zwrócenie wolności wymienię na przysługę - np. odebrania od MariiD mojego diaboła.
redaf, nic z tego. Odbiór osobisty. Już raz po odbiór przysłałaś zastępstwo. Nie powiem, chłopina nawet atrakcyjna była, ale ja chcę zobaczyć na własne oczy te biodra, oczy, talię i włosy... Pląsać nie musisz.![]()
dakota!
Zafundowałaś mi niezłego zdziwa opakowaniem od mikrotka. Godzine siedziałam wlepiona w pudełko zastanawiając się ki cholera ta J.M. z Budgoszczy co mi "to" przysłała. Już miałam zakładać na KŁ wątek "Poszukiwany-poszukiwana" kiedy znalazłam w "opakowaniu" mikrota.Dziekuję.
moś pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:admin czeka
No to dam 1 zl

moś pisze:No niech bedzie - jest nas dwie

MariaD pisze:dakota!
Zafundowałaś mi niezłego zdziwa opakowaniem od mikrotka. Godzine siedziałam wlepiona w pudełko zastanawiając się ki cholera ta J.M. z Budgoszczy co mi "to" przysłała. Już miałam zakładać na KŁ wątek "Poszukiwany-poszukiwana" kiedy znalazłam w "opakowaniu" mikrota.Dziekuję.

dakota pisze:zwariowałyście![]()
admina licytują![]()
![]()
wyrzucą nas wszystkie z forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości