Nie chcę zapeszać, ale chyba dziewczynki pojadą do Wwy.
Teraz czekamy az kotki dorosną troszkę.
Narazie dziekuję tym, którzy wątek czytali i tym (nielicznym), którzy w nim pisali. Odezwe się
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anda pisze:8 tygodni
Anda pisze:A skad wiesz, dowiedziałaś się w innych wątkach?
To niesą moje kotki i nie ja podejmuję decyzję. Dima czuje się bardzo dobrze, jest samodzielny i nie sprawia żadnych kłopotów.
Reszta kotków jest z mamą jeszcze przez dwa tygodnie.
12 tygodni to byc może czas optymalny ale czasami życie idzie swoją drogą, sama się przekonasz kiedyś.
Agata_2 pisze:Anda pisze:A skad wiesz, dowiedziałaś się w innych wątkach?
To niesą moje kotki i nie ja podejmuję decyzję. Dima czuje się bardzo dobrze, jest samodzielny i nie sprawia żadnych kłopotów.
12 tygodni to byc może czas optymalny ale czasami życie idzie swoją drogą, sama się przekonasz kiedyś.
Dowiedziałam się tego od mądrych osób, które znają się na kotach i wiedzą kiedy oddawać kocięta. Ja wiem, ze kocieta powinny być oddawane w wieku 11-13 tygodni. No, ale to nie są twoje koty, więc...
Kasia D. pisze:Agata_2 pisze:Anda pisze:A skad wiesz, dowiedziałaś się w innych wątkach?
Dowiedziałam się tego od mądrych osób, które znają się na kotach i wiedzą kiedy oddawać kocięta. Ja wiem, ze kocieta powinny być oddawane w wieku 11-13 tygodni. No, ale to nie są twoje koty, więc...
Agato, może przyhamuj, co?
Anda ma własne dzieci sporo starsze od Ciebie, więc sie nie wymądrzaj.
Jesli chcesz kogos pouczac to masz, zdaje sie, pod bokiem własną koleżankę, która bezmyślnie rozmnaża kotkę... na niej trenuj swoje mądrości
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 27 gości