PRZYGARNIEMY KOTKA
Miasto: Poznań
Witam! Mamy 3 psy schroniskowe i 2 kotki, jedna kociczka adoptowana bardzo niedawno. Mam też trójkę dzieci - 5 i 4 lata oraz 3 miesiące. Do kompletu przygarnę chętnie jeszcze jednego kotka, ale to musi być kotek spełniający pewne warunki: powinien zaakceptować dom z taką ilością zwierząt (ręczę,że nie zrobią mu krzywdy) i dzieci!

Kociarze wiedzą, o czym mówię. Jeśli jest gdzieś kocio lub kocia, której odpowiada taki domek - CZEKAMY!

Kolor,wiek,umaszczenie - nie gra roli. Jeśli kotka,to najchętniej sterylizowana,chyba że faktycznie nadawałaby się do nas. Kocur nie musi być kastratem. Jeden nasz kocur jest wychodzący, kotka na razie nie. Wolę, by były domowe, ale kocura już nie przestawię

Mieszkamy w domku z ogródkiem. Pozdrawiam i - kotku, jeśli gdzieś jesteś, przynaglij opiekuna do kontaktu z nami!
Kasia
Kontakt: tel. 516 218 630
Email:
rgrzesiak@poczta.onet.pl
Data ogłoszenia: 10. 04. 2007
przyjmę lub kupię białego kociaka
Miasto: Wolsztyn
Przyjmę lub kupię w rozsądnej cenie kociaka (do 4 miesięcy)dachowca lub rasowego , lecz szukam tylko całego białego bez plamek.
Najlepiej wielkopolska lub lubuskie
Kontakt: 697560323
Email:
krzynap@wp.pl
Data ogłoszenia: 10. 04. 2007
szukam mlodego kotka
Miasto: warszawa
szukam mlodego kotka, w miare ladnego puchatego, najlepiej czarnego, czarno bialego...
Kontakt: 606198634
Email:
mkrzeszewski@wp.pl
Data ogłoszenia: 5. 04. 2007
przygarnę kotkę
Miasto: Kraków,Wrocław
Szukam kociaka płci żeńskiej, nieważna rasa czy maść. Mam doświadczenie w opiece nad zwierzętami i na pewno zajmę się nią troskliwie. Ważne aby była malutka żeby sie przyzwyczaiła do nowych warunków (np. jazdy samochodem). Na razie jestem w Krakowie, od 14.04 we Wrocławiu.
Kontakt: 513053528
Email:
marciszonka@tlen.pl
Data ogłoszenia: 5. 04. 2007