WYKONAM ZABEZPIECZENIA OKIEN Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 17, 2007 7:12

No to ja się ustawiam w kolejce - może w tym tygodniu odgruzuję balkon, bo na razie nie ma nań wejścia :oops:
Potem fotki z przekazaniem praw autorskich i praw do publikacji :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto kwi 17, 2007 7:34

Kurcze a ja szukam kogoś z okolic Poznania.
Kicia,Złotka,( Klara,Filuś,Morti -śpij spokojnie)Avi i Niutek.

Monika D.

Od: Pon paź 30, 2006 0:05

Post » Wto kwi 17, 2007 10:00

Ja też szukam z Poznania.
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto kwi 17, 2007 10:30

A co to jest za siatka i gdzie ją można kupić??
ObrazekObrazek
Obrazek

Ghost Dog

Od: Pt cze 16, 2006 16:10

Post » Wto kwi 17, 2007 10:52

Ghost Dog pisze:A co to jest za siatka i gdzie ją można kupić??

Cienka siatka z drutu ocynkowanego, z sześciokątnymi oczkami - Castorama, Praktiker, Leroy Merlin itp
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto kwi 17, 2007 18:28

niestety ludzie chyba bardzo zapracowani :roll:
dwa tygodnie czekalam na decyzje, ze nie podejmuja sie....
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Wto kwi 17, 2007 19:20

Olgo- masz ewidentnie pecha z tym zabezpieczeniem :( Moje właśnie się wietrzą- nawet im podłogę umyłam- ale był szał- przecież najlepiej się biega po wylewanej na balkon wodzie :wink: I od razu trzeba na świeżo umytą podłogę wywlec szyszki :wink: Mam nadzieję, że jednak Wlodaro i TŻ się zdecydują- każdy zabezpieczony balkon to w końcu mniej kotów do zbierania z ulicy.... Może się Wam w końcu zasoby mieszkaniowe rozluźnią.....
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Pt cze 08, 2007 13:55

Informuje, iż numer telefonu Petera 73 (888 146 283) jest tymczasowo zablokowany.

PS.

Co do balkonu Olgi, aby nie mnożyły się nieścisłości wyjaśniam sytuację. W czasie oględzin balkonu u Olgi, klienta poinformowała Piotrka, że nie chce abyśmy wykonywali zabezpieczenia ze standardowej siatki, (chciała abyśmy wykonali z materałów przez nią wybranych). Zastanawialiśmy się z Piotrkiem dość długo to fakt, a ponieważ nie jesteśmy profesjonalnymi majstrami i nie posiadamy wyspecjalizowanych narzędzi do przycinania sztywniejszych siatek metalowych i nie robiliśmy zabezpieczeń z innych materiałów, niż sprawdzone dotychczas, na tak wysokim piętrze, stwierdziliśmy, że nie będziemy się podejmować zlecenia i narażać kogoś na niepotrzebne koszty w przypadku nienależytego wykonania zadania zwłaszcza że zabezpieczenie miało być wykonywane na dość wysokim piętrze. Ponieważ od dawna funkcjonuje wolny rynek, zarówno zleceniodawca jak i zleceniobiorca ma możliwość wyboru, z której skorzystaliśmy i poinformowaliśmy Olgę o naszej decyzji. W tym przypadku uznaliśmy, że lepiej dla klientki aby wynajęła profesjonalną firmę remontową, która podejmie się tego typu zlecenia.

wlodaro

Od: Czw lut 23, 2006 14:17

[poprzednia]