Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
czy mogę prosić o jakiś kontakt na PW - np nr telefonu? Ja oczywiście jak zwykle nie mam czasu i ktoś mi pewnie kota "sprzątnie sprzed nosa" Byle kicia trafiła do dobrego domku.
Bast pisze:czy mogę prosić o jakiś kontakt na PW - np nr telefonu? Ja oczywiście jak zwykle nie mam czasu i ktoś mi pewnie kota "sprzątnie sprzed nosa" Byle kicia trafiła do dobrego domku.
pisze do ciebie pw
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia . Kiarunia[i] Myszaczek[i] Dziurkacz[i] http://www.ratujkonie.pl
Będę dzwonić jak będę mogła przyjechać oglądnąć kicię. A nie wiem czy to będzie wcześniej niż dopiero w przyszły weekend Gdyby dobry domek znalazł się wcześniej to oczywiście kotka jest najważniejsza Ja nie wiem kiedy uda mi się dokończyć przeprowadzkę a dopiero wtedy będę mogła wziąć do siebie jakieś futerko.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Wczoraj przyuważyłam Pannę Misię z moim Chudym w dwuznacznej sytuacji.... Wprawdzie nic z tego nie wyszło, ale fakt zostaje faktem ze mają się ku sobie.
Dziś od 2 ,00 godziny, umówili się na randkę...Biegali po mieszkaniu do 5.00
Mój TŻ chciał mnie wymeldować razem z zakochanymi.
Dziś będzie zamknięta
To tylko takie małe sprawozdanie co u naszej pieknoty
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia . Kiarunia[i] Myszaczek[i] Dziurkacz[i] http://www.ratujkonie.pl
jak można ? daj im wolną łapę, wiosna w końcu, każdy się może zakochać