Siean pisze:ariel pisze:Siean, gdybyś wybrała się do warszawy, to bardzo serdecznie zapraszam
A wiesz? Prawdopodobnie będę 28 kwietnia... Ale jade na ślub koleżanki, więc czsowo bedę raczej ograniczona...
Ale może się uda

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Siean pisze:ariel pisze:Siean, gdybyś wybrała się do warszawy, to bardzo serdecznie zapraszam
A wiesz? Prawdopodobnie będę 28 kwietnia... Ale jade na ślub koleżanki, więc czsowo bedę raczej ograniczona...
mirka_t pisze:Czarna_agis a na kiedy planujesz przyjazd do Wa-wy?
czarna_agis pisze:mirka_t pisze:Czarna_agis a na kiedy planujesz przyjazd do Wa-wy?
A czemu pytasz??
Zabrzmiało podejrzanie i atrakcyjnie...
mirka_t pisze:czarna_agis pisze:mirka_t pisze:Czarna_agis a na kiedy planujesz przyjazd do Wa-wy?
A czemu pytasz??
Zabrzmiało podejrzanie i atrakcyjnie...
Bo tak sobie kombinuje, niedługo przypadnie rocznica pobytu Gzimo u sfinks, ariel mieszka niedaleko sfinks a ciekawość mnie zżera, na Bemowie mieszka też Icy vel Stefan u jazzgotki. Gdybym przyjechała z wizytą do Gizmo i zaliczyła spotkanie z resztą wymienionych no i jeszcze z Tobą to by było fajnie. Jest tylko jeden problem. Głupio tak do Wa-wy jechać bez kota.
czarna_agis pisze:...Na osobiste zapoznanie będę musiała się do Ciebie wybrac, jeśli mnie wpuścisz...
mirka_t pisze:czarna_agis pisze:...Na osobiste zapoznanie będę musiała się do Ciebie wybrac, jeśli mnie wpuścisz...
Jasne, że wpuszczę, ale wizyta musi być zapowiedziana. Na żywioł to ja tylko biorę koty do domu.
mirka_t pisze:czarna_agis pisze:...Na osobiste zapoznanie będę musiała się do Ciebie wybrac, jeśli mnie wpuścisz...
Jasne, że wpuszczę, ale wizyta musi być zapowiedziana. Na żywioł to ja tylko biorę koty do domu.
sfinks pisze:i czesanie taka szczota z wlosia. Jak S. przerywala czesanie to Kiwaczek od razu sie budzil i tracal reke.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości