dorola, jestem przekonana, że dziewczyny z Bielska zajęłyby się Twoimi kotami przez tydzień-bo zrozumiałam, że to stanowi główny problem. Pozbywanie się i to tak na szybko kotów z powodu tygodniowego wyjazdu, to chyba nie najlepszy pomysł. Chyba, że nie napisałaś wszystkiego i wtedy to zupełnie inna sprawa.
gdyby chodziło tylko o ten tydzien to jeśli wiedziałabym dokładnie kiedy jest ten wyjazd, może udałoby się załatwić opiekę przez tydzień...
Nie czuję sie upoważniona do pisania o innych sprawach związnych z tą sprawą a o których wiem. Wybaczcie, że tak tajemniczo. jak Dorola będzie chciała sama napisze.
Powiem tylko ze nie chodzi tylko o tydzień. Koty (sztuk 5 z tego co wiem) szukają stałych domów...i najlepiej jak najszybciej.
Ja niestety nie jestem w stanie zabrać na tymczas żadnego
Dorola, proszę wklej zdjęcia, te na wątkach się nie pokazują po awarii,
w tytule dopisz Bielsko-Biała i może wpisz też że chodzi o 5 kotów i do kiedy muszą znaleźć nowe domy.
Ja mogę pomóc tylko wklejając link do tego watku w moim podpisie.
Nie wiem jak poważna jest sytuacja ale życze żeby wszystko dobrze się ułożyło.
mogę tylko podnieść, jeśli to pomoże- będę robić to regularnie
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
piotr7 pisze:Przepraszam za wyrażenie ale to jakas: pierdoła, córka powinna z nim szybko zerwać.
P.
podoba mi się ta wypowiedź
przy okazji podnoszę, bo temat ważny i pilny.
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Jaka ta Sabinka jest cudowna, żałuję, że nie mogę mieć więcej kotów...
Może ktoś się dokoci? Halo, na pewno są tu osoby z jednym kotem, które nie mogą się zdecydować. Teraz nadarza się okazja...
Inne koty też piękne. Szkoda by było kotów, gdyby chłopak nie żartował.
Swoją drogą Dorolko, współczuję przyszłego zięcia
Dorola, Twoje koty są cudne, słodkie i przekochane zdjęcia się otwieraja ale tylko te z imionami kotów, ja zniechęciłam się po kilku pierwszych fotkach, bo pokazuje błąd wiec myslałam, że to w związku z niedawną awaria na miau.
dobre, że każdy kot ma osobny wątek, bo to zwiększa ich szanse
na dobre domy
to bardzo przykre, że jesteś w takiej trudnej sytuacji