oczywiście jesteśmy, jesteśmy :D tylko trochę zapracowani bo cały zeszły tydzień dopadła mnie angina i leżałam plackiem a własciwie przespałam całe dnie
maluchy oczywiście rosnąąąąą i rosnąąąąą ale nadal tak samo słodkie są ulubione zajęcie Zarazka:
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..
:d maluchy oczywiście za mizianie bardzo dziękują to jest coś co lubią najbardziej szczególnie Mini .....
kurcze co sie znowu z tymi zdjeciami dzieje?
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..
Madziu zależy nam na tych zdjęciach z podpisu bo Madzia chciałaby portreciki Maluchom zrobić a na tych zdjęciach dobrze było buźki widać.
Pozdrawiamy serdecznie
Dawno tu nie zaglądałam.
Śliczne wyrosły maluszki.
Zarazek ma jeszcze takie niekocurkowe spojrzenie .
Nasz Haker nabrał już takich kocurowych kształtów i spojrzenia.
AGA86 niekocurkowe no chyba masz rację, jeszcze taki dziecinny jest a tu akurat jest rozmarzony i układa się do snu i może dlatego taki wzrok jak dla mnie to mogłoby mu już takie spojrzenie zostać jest takie rozbrajającejak na ciebie patrzy to co powiecie na minę Mini?:)
Karolka pisze:Hahaha ale śmieszne dzieciaki. Jakieś minki porobiły "niekocie". I te radary
ha haha ha ...dla mnie takie minki są "kocie", bo widzę je cały czas :D:D
a zresztą "kocie" czy "niekocie" i tak uwielbiam je :D
Madziu portreciki Dzieciaków są wspaniałe Czy Zarazek ma dzieciece spojrzenie?hmmm no cóż już nasz Duży określił co ten Kawaler ma w oczkach Ja jeszcze nie widzę ale faceci się na tym znają podobno.
Minutka słodkie minki robi Zdjęcia z podpisu już sie pokazały to cieszy bo Madzia dostała weny twórczej O kawałek szlafroczka tez widac na zdjęciu Pozdrawiamy Was bardzo serdecznie
Kociaste miziamy
Magdalena424 pisze:AGA86 niekocurkowe no chyba masz rację, jeszcze taki dziecinny jest a tu akurat jest rozmarzony i układa się do snu i może dlatego taki wzrok jak dla mnie to mogłoby mu już takie spojrzenie zostać jest takie rozbrajającejak na ciebie patrzy to co powiecie na minę Mini?:)