ja też się cieszę, że kociarze są wszędzie

bo dzięki temu wiem, że nie tylko ja mam fijoła giganta, nie tylko ja latam w nocy po śmietnikach i piwnicach, nie tylko ja mam w mieszkaniu sodomę i gomorę, nie tylko ja od trzech lat nie byłam na wakacjach... a nawet, że są jeszcze gorsi obłąkańcy niż ja

, co to mają więcej niż osiem własnych Darmozjadów
a najfajniej to jest na Białobrzeskiej: wchodzę i łypię ukradkiem po poczekalni - kto tu może być z forum, a kogo jeszcze nie znam
Stokroteczka-Bidula bez oporów połknęła krople zaraz po scanomunie - i przy tym pozostaniemy, bo pasztecikiem i dziś wzgardziła

zjadła za to pół miski suchego i całą jogurtu (nie pisałam chyba, ale Ziutka bardzo lubi jogurt nat. i maślankę

), więc apetyt ma - tylko pasztecik się najwyraźniej przejadł

a kawałki w sosie czy galaretce w ogóle jej nie idą, prawie że od 'nowości'
dziś Ziunia śpi znowu w budce, nie na łóżku. nie wiem, czy chodzi o to, że Bimbo ją z łóżka wygania

(bo zazwyczaj to jest JEJ łóżko, ewentualnie jeszcze czasem moje, ale nikogo poza tym

), czy sama woli teraz budkę... ale jak będzie miała ochotę to niech już wraca, trudno

trochę ją przetarłam gąbką, a resztę sama widać wylizała, bo już na szczęście nie śmierdzi

Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]