Akcja - WAKACJE !! Baaaardzo pilne !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 25, 2003 23:23

Kasia D. pisze:Oj ,Vitez, niebezpiecznie zblizasz sie do ideału! :roll:

No bo patrzcie, dziewczyny: lubi koty, piecze świetny sernik, nieźle zarabia ( skoro kupuje rasowego kota...), oferuje pomoc a to przy zdejmowaniu kotów cyfrówką, a to przy okazji wyjazdów wakacyjnych...
No, no.. 8)

I sie przechwala (tak: jestem zlosliwy, zadziorny i szczery az do bolu :P ).
Zauwaz ze zarowno ten sernik , jak i dyskusje na temat zdjec jak i autoreklama w sprawie wakacyjnej sa pelne moich przechwalek... za ktore wprawdzie z gory i z dolu przepraszam ale musze mowic - moja szczerosc (i chec bycia godnym zaufania?) mnie zmusza. Ergo - daleko mi do idealu :oops:
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Nie maja 25, 2003 23:25

ipsi pisze: zawsze lepiej blisko zaniesc koty.a jakiekolwiek kolo zapasowe przyda sie zawsze

Hyhy to ja mam byc ten mniej pewny a Poznan w odwodzie? ;) OK... zobaczymy jak bedzie... potwierdzam swoje zgloszenie i czekam na wyniki castingu :)

vitez

Post » Pon maja 26, 2003 1:47

Vitez, a ja mam do Ciebie pytanie i prosbe przed wakacyjna. Doczytalam,ze chetnie robisz zdjecia kotow :lol: i widze,ze mieszkasz w Srodmiesciu wiec 'rzut beretem' do Ani Chodakowskiej. Ania ma troche kociat do adopcji i teraz ta bezowa kotka, czy moglbys zrobic im zdjecia?
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Pon maja 26, 2003 14:52

vitez no nei fuchy kola ratunkowego mi nie odbierzesz;) ty jestes ta lepsza wersja :wink: koty lepiej u ciebie niech beda 8)
Obrazek
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty

ipsi

Od: Pon sty 27, 2003 0:06

Post » Pon maja 26, 2003 15:37

Vitez, no co Ty!!!! Ja juz Juniora (i Tomka )uprzedziłam, że będzie miał do zabawy dwa kotuchy , a Ty im frajdę odbierasz ;-)
No ale pewnie, jakby co to kotuszki nie będą musiały tłuc się tyle kilosów. Ale jakby co to oczywiście zapraszam do Poznania.

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Pon maja 26, 2003 18:04

ARKA pisze:Vitez, a ja mam do Ciebie pytanie i prosbe przed wakacyjna. Doczytalam,ze chetnie robisz zdjecia kotow :lol: i widze,ze mieszkasz w Srodmiesciu wiec 'rzut beretem' do Ani Chodakowskiej. Ania ma troche kociat do adopcji i teraz ta bezowa kotka, czy moglbys zrobic im zdjecia?

Moglbym zrobic im zdjecia, bardzo chetnie tylko -
czy mozesz podac wiecej szczegolow (najlepiej na PM bo to juz inny temat :) ) ? Nie znam ani adresu, ani telefonu kontaktowego, ani tej osoby - Ani Chodakowskiej nie znam wiec jesli ty ja znasz to przydaloby sie uprzedzic o takiej "wizycie" :) . Czas mam chociazby jutro 11-14, pojutrze tak samo.

A jesli ta osoba podala ogloszenie gdzie na stronie adopcyjnej to mam wymowke - nie czytam ogloszen bo nie juz szukam kotki, mam dwa idealy :)

vitez

[poprzednia]