Os.Piastów Kraków-Koty Rustie i Babci.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 14, 2007 7:18

o kurka

:( :( :(

właśnie przeczytałam...szkoda bo to taki fajny domek był...
tylko co teraz co teraz???

Miejsce dla Dzikunki PILNIE potrzebne !!!!!!!
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Sob kwi 14, 2007 13:47

Podnoszę! Pokrywam wszystkie koszty pobytu, transportu i czego tam jeszcze. Pomóżcie kici....

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Sob kwi 14, 2007 23:37

Dzikunki nie poznałam 8O Wielka, puchata, przepiękna domowa kota. Opiekunowie zaszczepili ją x 2.

Płakali przy oddawaniu :cry:

Ale 5-letnia poschroniskowa, wiecznie zeschizowana rezydentka zawsze będzie dla nich najważniejsza.

Dzikunia ją prała, rezydentka ostatnio mieszkała w ... szafie :(

Dzikunia teraz ma na imię Trafik - bo takie cudo-kot im się trafił. Non stop na kolanach, spała z 15-miesięcznym synem w łóżku.

Teraz ona płacze również. Z tęsknoty. Nie męczyłam ją zdjęciami. Spróbuję jutro.

A w klatce mieszka najpiękniejszy kot na swiecie! Jak wytrzeźwieję :wink: wstawię fotki i sami zobaczycie...

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Nie kwi 15, 2007 15:22

Rustie, od wczoraj rozsyłam wici gdzie się da. Czy wiesz, jak się czuje biedna Trafik? I co z obiecanym zdjęciem najpiekniejszego kota? Czyżbyś jeszcze nie wytrzeźwiała :twisted:

Bungo

Post » Nie kwi 15, 2007 17:18

Nie wiem, gdzie mam kabel do aparatu. chyba czas się wziąć za porządki :oops:

By pobudzić ciekawość: dam sobie rękę uciąć, że któryś z przodków był syberyjczykiem. Kształt pysia, pędzelki w uszach, ciut dłuższa sierść i ciut bardziej puchata niż u dachowca. I kolor: srebrzyto-dymne tło, pręgowana klasycznie, czyli marmurek. Pręgi w kolorze ciemnego popielu. Zdjęcia do d..., bo taka zwyczajnie bura wyszła :(

Nawet jak spi, ugniata kocyk - cud miód po prostu :1luvu:

Nie jest wykluczone, że buchnęłyśmy kota z jakiejś pseudohodowli. Ale jeśli ona tak zaniedbana, rzuca się na miski dziczków, i tuż przed porodem biega po piwnicach to raczej mało prawdopodobne.

Dzikunia vel Trafik bije koty. No dobra, Poli się należy, bo ona nie jest specjalnie miła :wink: Ale Marmurki szkoda.
Więc nie wiem czy Wasz plan, Bungo i Zo, wypali :roll:

Rustie

Post » Nie kwi 15, 2007 17:26

no dobra nie zwalaj na kabelek od aparatu :twisted:

Trafik okropny... Biedny Trafik. Ona nie chce już dzielić człowiekiem i jego miłością, tak długo nie miała swojego Domu i teraz chce mieć go tylko tylko dla siebie...

a swoją drogą imię nadali jej fantastyczne.

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Nie kwi 15, 2007 18:02

Rustie pisze:
Dzikunia vel Trafik bije koty.
Więc nie wiem czy Wasz plan, Bungo i Zo, wypali :roll:

Ta kocica chyba chce skończyć w schronisku :( Nawet nie mam sumienia ubierać Zo w ten koszmar. Rozpaczliwie szukam wśród znajomych niezakoconego domu, który chce kota. Na razie nie znalazłam. Rustie, jeśli uda Ci się zrobić temu potworowi fotkę, prześli mi mailem (bmatoga@interia.pl). Zrobię może jakąś łzawą ulotkę ze zdjęciem i wywieszę w pracy - może ktoś się zlituje, nie tylko nad kicią, ale i nad pozostałymi kotami, Babcią i Tobą :?

Bungo

Post » Nie kwi 15, 2007 18:10

Sluchajcie, cuda się zdażają 8O

Przed chwilą miałam telefon, czy nie mamy na stanie miziastej kotki, 2-5 lat, wykastrowanej, do niezakoconego domu 8O Musi dogadywać się z 4 letnią wnuczką, która wpada w odwiedziny, ale z tym chyba Trafik nie będzie miała problemu :wink: Kolor obojętny, dlatego Marmurki nie wezmą, bo ona będzie mieć łatwiej.

By był to dom idealny, musi przejść szybki kurs reedukacyjny, ale nad tym już czuwa pewna forumowiczka :wink: Domek z ogródkiem, ale daleko od cywilizacji, kicia ma być kanapowcem z opcją spacerów na wolnym powietrzu - może być?

Na razie szansa wynosi 90%, odpowiedź ostateczna jutro.
Oby, oby, bo to po prostu kot dla nich idealny.

Rustie

Post » Nie kwi 15, 2007 18:17

Rustie pisze:Sluchajcie, cuda się zdażają 8O

Przed chwilą miałam telefon, czy nie mamy na stanie miziastej kotki, 2-5 lat, wykastrowanej, do niezakoconego domu 8O Musi dogadywać się z 4 letnią wnuczką, która wpada w odwiedziny, ale z tym chyba Trafik nie będzie miała problemu :wink: Kolor obojętny, dlatego Marmurki nie wezmą, bo ona będzie mieć łatwiej.

By był to dom idealny, musi przejść szybki kurs reedukacyjny, ale nad tym już czuwa pewna forumowiczka :wink: Domek z ogródkiem, ale daleko od cywilizacji, kicia ma być kanapowcem z opcją spacerów na wolnym powietrzu - może być?

Na razie szansa wynosi 90%, odpowiedź ostateczna jutro.
Oby, oby, bo to po prostu kot dla nich idealny.

I domek idealny dla Dzikuni-Trafik :lol:

to potrzymam do jutra :ok: :ok: :ok:

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Nie kwi 15, 2007 19:05

Rustie :king: :ok: :ok: :ok:

Bungo

Post » Nie kwi 15, 2007 19:19

i ja trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: