Se zatrzymaj i pielęgnuj

Moderator: Moderatorzy
A ja myslałam, że wszyscy tu tacy sąBlusik pisze:Mnie tam na zestawach nie zależy! Aż taka pazerna to ja nie jestem
Oj tam zaraz bubeldakota pisze::strach:
co tu jest?![]()
skład części zamiennych?![]()
idę wrzucić kolano Esti do pierwszego postu...![]()
nie napiszę, że dziękuję za ofiarność, bo sama napisała, że to bubel
a to już nie moja sprawaBlusik pisze:Użyteczny bubel!
Tylko pytanko jak ono ten tego z kolanka to kogo boleć będzie?
Esti pisze:Oj tam zaraz bubeldakota pisze::strach:
co tu jest?![]()
Esti pisze:A ja myslałam, że wszyscy tu tacy sąBlusik pisze:Mnie tam na zestawach nie zależy! Aż taka pazerna to ja nie jestemI chciałam być hojna... ale nie to nie
prawe, prawe.... a że generalnie lewo stronna jestem, to prawe mi nie jest potrzebne. Zużyło się.dakota pisze:Esti pisze:Oj tam zaraz bubeldakota pisze::strach:
co tu jest?![]()
a które to? lewy bubel czy prawy?
Hmmm....ew. to ja alergię na mleko i pomidory mogę dorzucićBlusik pisze:Esti pisze:A ja myslałam, że wszyscy tu tacy sąBlusik pisze:Mnie tam na zestawach nie zależy! Aż taka pazerna to ja nie jestemI chciałam być hojna... ale nie to nie
Hmmmmmmm jakby to powiedzieć?
TU W ZESTAWACH CHODZI DŻUMA , TRĄD, CHOLERA i WSZELKIEGO TYPU ZARAZY MOROWE, a nie takie popierdułki jak katarek
Esti pisze:Hmmm....ew. to ja alergię na mleko i pomidory mogę dorzucićBlusik pisze:Esti pisze:A ja myslałam, że wszyscy tu tacy sąBlusik pisze:Mnie tam na zestawach nie zależy! Aż taka pazerna to ja nie jestemI chciałam być hojna... ale nie to nie
TU W ZESTAWACH CHODZI DŻUMA , TRĄD, CHOLERA i WSZELKIEGO TYPU ZARAZY MOROWE, a nie takie popierdułki jak katarek
Ale za to jaka alergia! Wystarczy chlebek z serkiem żółtym i pomidorkiem i już na rękach lub nogach liszaje, i wszystko swędziBlusik pisze:Esti pisze:Hmmm....ew. to ja alergię na mleko i pomidory mogę dorzucićBlusik pisze:Esti pisze:A ja myslałam, że wszyscy tu tacy sąBlusik pisze:Mnie tam na zestawach nie zależy! Aż taka pazerna to ja nie jestemI chciałam być hojna... ale nie to nie
Tu chodzi o jakość, a nie ilość!!!
No na przelewie ilość ma znaczenie
Esti pisze:Hmmm....ew. to ja alergię na mleko i pomidory mogę dorzucićBlusik pisze:Esti pisze:A ja myslałam, że wszyscy tu tacy sąBlusik pisze:Mnie tam na zestawach nie zależy! Aż taka pazerna to ja nie jestemI chciałam być hojna... ale nie to nie
Niestety jak komplet to kompletdakota pisze:Esti pisze:Hmmm....ew. to ja alergię na mleko i pomidory mogę dorzucićBlusik pisze:Esti pisze:A ja myslałam, że wszyscy tu tacy sąBlusik pisze:Mnie tam na zestawach nie zależy! Aż taka pazerna to ja nie jestemI chciałam być hojna... ale nie to nie
tylko nie na pomidory
mmmmmaaaaaaaammmmmmmmmmooooooo....a Blusik nie chce mojej alergiiBlusik pisze:To ja jednak wolę dżumę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości